Mandalı Kapaklı halkının Regaib Kandili'ni kutladı

Tüm kandillerde olduğu gibi Regaib Kandili'nde de vatandaşlara binlerce kandil simidi dağıtan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Regaib Kandili'nin Allah'ın insanlara lütuf ve inayetinin bol bo

GÜNDEM 2.05.2014 13:37:00 0
Mandalı Kapaklı halkının  Regaib Kandili

Kapkalı Belediyesi, bundan önceki tüm kandillerde olduğu gibi önceki gün kutlanan Regaib Kandili kapsamında da vatandaşlara kandil simidi dağıttı.

HALK MEMNUN

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından önceki gün yatsı namazının ardından Belediye Hizmet Binası önünde, Merkez Eski Camii’nde ve Şehitler Camii’nde Regaib Kandili dolayısıyla vatandaşlara binlerce paket kandil simidi dağıtıldı. Regaib Kandili kapsamında camilere akın eden Kapaklı halkı, belediyenin her kandilde olduğu gibi Regaib Kandili’nde de kandil simidi dağıtmasını memnuniyetle karşıladı.

KENDİMİZİ YENİLEMEMİZ İÇİN BÜYÜK BİR FIRSAT

Kapaklı halkının ve tüm İslam Alemi’nin Regaib Kandili’ni kutlayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Hayatımızda müstesna bir yeri olan Üç Aylar’ın müjdecisi olan mübarek Regaib Kandili’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği bu kutsal gecede, yapılacak tüm duaların kabul olmasını diliyorum.Regaib Kandili Allah’ın insanlara lütuf ve inayetinin bol bol ihsan edildiği özel bir gecedir. Bütün İslam Alemi için iyi bir fırsat olan bu geceyi çok iyi değerlendirmeliyiz. Milletimizin kandil olarak adlandırdığı mübarek gün ve geceler, kendimizi yenilememiz, geçmişimizi muhasebe, geleceğimizi planlama ve ümitlerimizi tazelememiz için büyük bir fırsattır” dedi.

BİRLİK BERABERLİĞE VESİLE OLMASINI TEMENNİ ETTİ

Regaib Kandili’nin feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması gerektiğinin altını çizen İrfan Mandalı, “Bu özel gecenin tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi, birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olması temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Aleminin ve tüm Kapaklılı hemşerilerimin Regaib Kandilini kutluyor, bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayra vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KARDEŞ