Malkara Belediye Başkanı'ndan Hıdrellez öncesi inceleme

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 1 Mayıs 2014 Perşembe günü saat 16.00'da Yenidibek Mesire Alanında incelemelerde bunup, Yenidibek Mahallesi'ndeki vatandaşları ziyaret etti.

GÜNDEM 2.05.2014 13:03:00 0
Malkara Belediye Başkanı

Gerçekleştirilen ziyarette Belediye Başkan Ulaş Yurdakul'a, Belediye Meclis Üyelerinden Cem Özkan ve Yenidibek Mahalle Muhtarı Sebahattin Binici eşlik etti.

HIDRELLEZ EĞLENCELERİ ÖNCESİ ÖN İNCELEME

Başkanımız Ulaş Yurdakul, her yıl baharın gelişini kutlamak için Hıdrellez günü vatandaşların toplanarak piknik yapıp eğlendiği Yenidibek Mahallesi Mesire Alanında Hıdrellez zamanının yaklaşmasından dolayı incelemelerde bulunduktan sonra Yenidibek Mahallesi'ne giderek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Mesire alanındaki masalarda ve tuvaletlerde tadilat yapılıp eksiklerin giderileceğini, mesire alanının daha modern ve daha güzel bir görünüme sahip olacağını ve bu alanda Malkara halkı için daha temiz bir hizmet verileceğini belirten Başkan Ulaş Yurdakul, ayrıca seçim zamanında kendisine destek oldukları için Yenidibek Mahallesi'ndeki vatandaşlara teşekkür etti. Yenidibek Mahallesi'ndeki vatandaşlar da Başkan Ulaş Yurdakul'un gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı memnun olduklarını dile getirdiler.

Haber/Ahmet KILAVUZ