Nilgün Belgün'le Aşk ve Komedi Çerkezköylüler için sahnelendi !

Daha önce Mahşer-i Cümbüş ve Haftanın Son Günü adlı oyunlarla Türkiye'nin en ünlü tiyatrocularını Çerkezköy halkı ile buluşturan Çerkezköy'ün tanınan organizatörlerinden

GÜNDEM 27.04.2014 04:26:00 0
Nilgün Belgün

Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi adlı tiyatro oyunu Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde salonu dolduran Çerkezköylü tiyatroseverler ve Nilgün Belgün hayranları için sahnelendi.

HAYAT HİKAYESİNİ ANLATTI

Nilgün Belgün, hayat hikâyesinden ve anılarından yola çıkarak yazdığı ve büyük ilgi topladığı "İçimdeki Kadın Aşk ve Komedi" isimli kitabından sahneye uyarlanan "Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi" isimli müzikali,2 perdelik gösterisinde, sanatçı çocukluk anılarından ilk tiyatro heyecanına , aile geçmişinden evlilik tecrübelerine kadar bütün hayatının en önemli anılarını, kimi zaman hüzünlü, kimi zaman da kahkahalar eşliğinde anlatarak izleyicisiyle paylaştı.

İZLEYİCİLERİ BÜYÜLEDİ

Tiyatro ve sinema dünyasının ünlü ismi Nilgün Belgün, yaptığı espriler, söylediği şarkılar ve dansları ile seyirciden büyük alkış aldı. Müzikalin sonunda hayatına giren herkese teşekkür eden sanatçı en büyük teşekkürü seyircilerine etti. Tiyatro oyununu Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Taha Ülker, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Savaş, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Ensar Sivri ve yüzlerce Çerkezköylü tiyatrosever izledi.

Haber / Ahmet KARDEŞ