Duru Bebe hizmete açıldı

Duru Bebe, Cumartesi açılış töreni gerçekleştirerek Çerkezköy tüketicisine "merhaba" dedi. Mağaza açılışını Belediye Başkanı Vahap Akay yaptı.

GÜNDEM 27.04.2014 04:13:00 0
Duru Bebe hizmete açıldı

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Vahap Akay, bu tür açılışlarla birlikte Çerkezköy’lüler için farklı alternatiflerin doğduğunu belirterek Mağazayı kuran Ebru Alaca ve Emre Özlemiş kardeşlere teşekkür etti, hayırlı olmasını diledi.

Başkan Akay’ı açılıştan sonra bir de sürpriz bekliyordu. Başkan Akay’ın yeni doğan kızı için bir hediye paketi hazırlayan mağaza sahipleri, hediyelerini Başkan Akay’a verdi. Akay teşekkür etti ve mağazayı diğer davetlilerle birlikte gezdi.

KALABALIK BİR AÇILIŞ OLDU

Duru Bebe açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, CHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çelebi, Belediye Meclis üyeleri, Uğur Erem, Rağbet Erol, Ensar Sivri, Nedim Yılancı, Ayfer Dönmez, Serdar Ürkmez, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Aksoy, Çerkezköy Esnaf ve sanatkarlar odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri ve Başkan Yardımcısı Aşkın Gündoğdu,190 no’lu Öğrenci Servisleri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Birol Öztürk, Dr. Nurtekin Erol, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları, esnaflar ve vatandaşlar katıldı. 

Haber/Seyit SÜREN