Bakan, Edirne'de AK Parti belediyelerini gezdi

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu Edirne ziyaretleri kapsamında AK Parti Belediyelerini ziyaret etti.

GÜNDEM 26.04.2014 00:15:00 0
Bakan, Edirne

AK PARTİ BELEDİYELERİNİ GEZDİ

Bakan Müezzinoğlu, Enez ilçesinde başladığı ziyarette Belediye Başkanı Abdullah Bostancı’ya hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, Abdullah Bostancı Bakan Müezzinoğlu’na belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı.

Enez ilçesinden ayrılan Bakan Müezzinoğlu, İpsala Yenikarpuzlu Belediye Başkanı Ufuk Atalay’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Atalay da belediye olarak yaptıkları çalışmaları Bakan Müezzinoğlu’na aktardı. Yenikarpuzlu Belediye Başkanlığı’nda bulunan bayanlar da Bakan'a isteklerini iletti. Bakan Müezzinoğlu Yenikarpuzlu’nun ardından İpsala’ya geçerek Belediye Başkanı Mehmet Kerman’ı ziyaret etti. 

"MİLLİ İRADENİN SANDIKTA TECELLİSİ 30 MART AKŞAMI GERÇEKLEŞTİ"

İpsala’da düzenlenen programda halka seslenen Bakan Müezzinoğlu, "Demokrasinin en büyük özelliği ülkemizin de milletimizin de en büyük özelliği sandıklar ve sadığın iradesi, milli iradenin sandıkta tecellisi 30 Mart akşamı bunu görevi bize takdim eden İpsalalı kardeşlerimizi tebrik ediyor, onları gönülden alkışlıyorum. Siyaset seçim gününe kadar yapılır, seçim günü millet konuşur, seçim ertesinde de sorumluluk üstlenenler hizmete soyunurlar. İpsala Belediye Başkanımız da mazbatasını alarak göreve başladı. Göreve başlayan belediye meclis üyeleri ile il genel meclis üyelerimizin gösterdikleri sorumlulukların hakkını da hesabını da Rabbim onlara vermeyi nasip etsin. İnşallah gece gündüz çalışarak halkın dertlerine ve sıkıntılarına ortak olacaklar, sorunlarına çare üretecekler" dedi.

Bakan Müezzinoğlu İpsala’dan sonra Keşan'a bağlı Beyendik Belediye Başkanı Nuran Uslu’yu ziyaret etti. Oradan da Meriç’in Küplü Belediyesine geçen Bakan Müezzinoğlu, Cuma Namazını Küplü Merkez Camiinde kıldı. Küplü'de Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine katılan Bakan Müezzinoğlu oradan Subaşı Belediyesi ve Meriç Belediyesini ziyaret etti. 

Haber/Emine LALE