Teknik Meslek Lisesi inşaatı yükseliyor

ÇOSB Anadolu Teknik Meslek Lisesi yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan, okulun bazı dersliklerinin 2014-2015 eğit

GÜNDEM 23.04.2014 01:13:00 0
Teknik Meslek Lisesi  inşaatı yükseliyor

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, bir yandan bölgedeki sanayi kuruluşlarına kaliteli bir şekilde hizmet vermeye çalışırken, bir yandan da sosyal sorumluluklarını yerine getirmeye çalışıyor. ÇOSB sosyal sorumluluk projesi kapsamında bölgeye bir Anadolu Teknik Meslek Lisesi kazandırıyor. 2014’ün başında yapımına başlanan ÇOSB Anadolu Teknik Meslek Lisesi’nin2014-2015 eğitim öğretim döneminde hizmet vermeye başlaması planlanıyor.  

KABA İNŞAAT 2 AYDA TAMAMLANACAK

ÇOSB Anadolu Teknik Meslek Lisesi’ni Türkiye’ye örnek olabilecek bir okul olarak nitelendiren Mehmet Özdoğan, “Hedefimiz, okulumuzun en azından bazı dersliklerini 2014-2015 eğitim öğretim dönemi başına yetiştirmektir. Okulumuzun kaba inşaatının 2 ay içinde tamamlanmasını planlıyoruz” dedi. Özdoğan okulun inşaatının, yabancı bir firmaya değil, ÇOSB bünyesinde faaliyet gösteren Folkart inşaat firması tarafından yapıldığına dikkat çekti.

OKUL 7 BLOKTAN OLUŞACAK

Şimdiye kadarki süreçte okulun temelinin döküldüğünü ifade eden Mehmet Özdoğan, “Okulumuz bünyesinde konferans salonu, kapalı spor salonu, labaratuar, açık basketbol alanı, çok amaçlı spor alanı, futbol sahası gibi kısımlar da olacak. ÇOSB Anadolu Teknik Meslek Lisesi zemin +3 kat ve zemin + 4 kat olmak üzere toplam 7 bloktan oluşacak” açıklamalarında bulundu. Özdoğan ÇOSB Anadolu Teknik Meslek Lisesi’nin şimdiden başta Kapaklı ve Çerkezköy olmak üzere tüm Tekirdağ’a ve tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni etti.

Haber / Ahmet KARDEŞ