SGK İl Müdürü Fatma Alan'dan Kaymakam Kuzulu'ya iade-i ziyaret

Geçtiğimiz haftalarda Tekirdağ Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü'ne atanan Fatma Derya Alan, kendisine yapılan hayırlı olsun ziyaretlerinin ardından iade-i ziyaretlere başladı. Alan dün saat 15.0

GÜNDEM 21.04.2014 23:59:00 0
SGK İl Müdürü Fatma Alan

KAPAKLI’YA İLK KEZ GELDİ

Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’nun geçtiğimiz günlerde kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu anımsatan SGK Tekirdağ İl Müdürü Fatma Derya Alan, “Ben de kendisine iade-i ziyarette bulunmak istedim. Bu vesile ile ilk kez geldiğim Kapaklı’yı da görme fırsatı buldum” dedi. Kapaklı ile ilgili izlenimlerinin sorulması üzerine konuşan Fatma Derya Alan, “Henüz fazla gezme fırsatım olmadı fakat gördüğüm kadarıyla oldukça büyük bir ilçe” dedi.

KAPAKLI ÇOK DAHA HIZLI BİR ŞEKİLDE BÜYÜYÜP GELİŞECEK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, SGK Çerkezköy Şube Müdürlüğü binasının Kapaklı sınırları içinde kaldığını belirtti. Kapaklı’nın nüfusunun 86 bin olduğunu ifade eden Aslı Aynaoğlu Kuzulu, “Nüfusu hızla artan Kapaklı, Büyükşehir yasası ile ilçe oldu. Bundan sonraki süreçte çok daha hızlı bir şekilde büyüyüp gelişecektir. Bunun için Kapaklı Kaymakamlığı olarak elimizden geleni yapacağız” açıklamalarında bulundu.

Haber / Ahmet KARDEŞ