Kaymakam'dan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'na ziyaret

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, göreve geldiği günden itibaren Çerkezköy'de bulunan sivil toplum kuruluşlarını ve kamu kurum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini söyledi. Şoförler ve Otomobilcile

GÜNDEM 18.04.2014 21:12:00 0
Kaymakam

1974’TEN BUGÜNE HİZMET VERİYORUZ

Çerkezköy Şoförler Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay Oda Başkanı Yaşar Kuş’dan dernek yapısı ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Yaşar Kuş; “ Odamız yılında Cemalettin Köse başkanlığında kurulmuştur. 1999 yılından itibaren beş dönemdir oda başkanlığını ben yürütüyorum. Çerkezköy ve Şoförler Otomobilciler Esnaf Odası şoför esnafının faaliyetlerini genişletmek, sorunlarını bir nebze olsun yardımcı olmak için kurulmuştur” diyerek ön bilgi verdi.

KAYMAKAM BİLGİLER ALDI VE BİRİMLERİ GEZDİ

Oda Başkanı, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının bin 400’e yaklaşan üyesi bulunduğunu söyledi. Yaşar Kuş; “Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasına taksici, servisçi, minibüsçü, öğrenci servisleri çeken arkadaşlarımız bağlıdır. Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olarak arkadaşlarımızın trafik komisyonundaki sıkıntılarına çare buluyorduk. Şimdi ise bu Büyükşehir’e geçti. Orada da oda olarak arkadaşlarımızı en iyi şekilde temsil edip sorunlarına da yardımcı olacağız” dedi. Başkan Kuş ayrıca şunları kaydetti: “Yerimizi üç yıl önce satın aldık. Çekici ve hizmet aracımız var. Çekicimiz şuan itibariyle onarım aşamasındadır. Onarımı tamamlandıktan sonra üyelerimizin hizmetine sokacağız. 2002-2009 yılları arasında odamızın ambulansı vardı. Sağlık Bakanlığının çıkarmış olduğu yasalar çerçevesinde çalıştırılmasını için olmadığı için devrettik”. Konuşmaların ardından Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının birimlerini gezerek bilgiler aldı. Ziyarette Çerkezköy Şoförler Otomobilciler Esnaf Odası kurucu Başkanı Cemalettin Köse de yer aldı.

Haber / Ahmet KARDEŞ