Tekirdağspor emektarları anıları tazeledi

Tekirdağspor emektarları, kulübün kuruluşunun 47. yılında bir araya gelerek anıları tazeledi. Tekirdağspor Gecesi, NKÜ Piramit Salonu'nda gerçekleştirildi.

GÜNDEM 15.04.2014 22:16:00 0
Tekirdağspor emektarları anıları tazeledi

MUHTEŞEM GALA GECESİ

Tekirdağspor’da oynamış sporcular, idareciler, başkanlar, teknik direktörler ve bugüne kadar Tekirdağspor’a hizmet etmiş kişilerin anısına “Geçmişten Geleceğe Uzanan Unutulmuş Mutlu Günler” kitabı hazırlandı. Kitabın tanıtımı için düzenlenen gala gecesinde duygular sel oldu. Geceye kitabın hazırlanması sırasında emeği geçen Yaşar Sevinç, İstanbul milletvekili Gülay Dalyan ve eşi başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

KATILIM YOĞUNDU

Gala Gecesi’ne katılan kişiler ise şu şekildeydi: Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak,Ak parti il başkanı Ahmet Kambur, Süleymanpaşa ilçe başkanı Emrah Tunca,Tekirdağ eski başkan ve yöneticileri Sabri Son,Eyüp Yiğiter, Gürsel Erbap, Kadir Atıcılar, Bahattin Atıcılar, Reşat Koşar, Tufan Yıldırım, Benan Utku,Tekirdağ Spor kurucu başkanı Fethi Mahramlı’nın torunu Fethi Mahramlı, Halit Çebi, İl Kültür Müdür Yardımcısı Naşit Oskay, Çevre eski Bakanı Fevzi Aytekin, Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Serkan Alkan, Tekirdağspor’un İlk Teknik direktörlerinden Zafer Tınaz, 1967 kurucularından Adnan Soyuer ve eşi, Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Mehmet Kaya, İl Futbol temsilcisi Zafer Ögatlar, NKÜ öğretim görevlisi Doç.Dr. Tefik Sütçü, Milli sporculardan Erhan Arslan, Halil İbrahim Eren, Rüştü Eren, İbrahim Tezeren, ASYAPORT Ahmet Soyuer’in aşi ve şirket çalışanlarından bir grup, Elmas Balım, Tekirdağ da bulunan Amatör spor klüplerin temsilcileri, Hürriyet mah. muhtarı Emin Dırak, Yılmaz spor idarecileri ve eski sporcuları, Tekirdağspor Teknikdirektörü Bülent Daşdan, Aytaç Oy, Uğur Sarı,Dursun Yüce, Faruk Demirözen, Metin korkmaz, Hüsnü Eren, Fahrettin Büke, İsmail Menekşe, Merhum Yavuz Güzelceada’nın eşi Gülgün Güzelceada Tekirdağ da görev yapan basın mensuplarından Tekirdağ Yeni Haber Ersin Bilmeç, Kanal 59 ve Radyo59 adına Timuçin Çınar, DHA muhabiri Ruhan Yalçın, habertrak muhabiri Ferhat Akgün, Sabah gazetesi muhabiri Abdullah Yalçın, Şafak gazetesi adına Ahmet Gürakar, Çerkezköyhaber gazetesi adına Uğur Sarı,Trakya gazetesi adına Hakan Karaca,Star Gazetesi adına Ömer Faruk Tabuk,  Trakyatürk TV  Bülent Doğukan Özdemir.

HABER MERKEZİ