Tekirdağ SGK Müdürü'ne nezaket ziyaretleri

Marmara Haber - Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne atanan Fatma Derya Alan'a nezaket ziyaretleri devam ediyor. Son olarak Tekirdağ'da hizmet veren Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Fatma Derya Alan'?

GÜNDEM 14.04.2014 21:07:00 0
Tekirdağ SGK Müdürü

Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Fatma Derya Alan ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti belirterek, bütün kamu kurum ve kuruluş müdür ve çalışanların göstermiş oldukları nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

İl Müdürü Alan, kurumlarla uyum içerisinde çalışıp Tekirdağ halkına hizmet verecekleri için memnun olduğunu ve bilgi verilen konular üzerinde önemle duracağını kaydetti.

Tekirdağ Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Lütfi Çebi ve yönetim kurulu üyeleri İl Müdürü Derya Alan’a görevinin hayırlı olmasını diledi.

Çebi, 2014 yılı itibariye oda başkanlığına seçildiğini hatırlatarak, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüyle uyumlu ve koordineli bir şekilde çalışmak istediğini belirterek İl Müdürü Alan’dan bu konuda destek beklediğini ifade etti.

Vakıfbank Tekirdağ Şube Müdürü İlker Aydın da, Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Derya Alan’a çalışmalarında başarı dileklerini belirterek, banka olarak hizmet vermeye vebirlikte çalışmaya hazır olduklarını kaydetti. Tekirdağ Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT)Başmüdürü Cafer Ersoy ise, ziyaretinde Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Fatma Derya Alan’a görevinin hayırlı olmasını dileyerek, Müdürlüğünün kurum ve kuruluşlara çoklu posta gönderiminde sağladıkları kolaylıklardan bahsetti. Türk Metal Sendikası Çorlu Şubesi Başkanı Baki Polat da yaptığı nezaket ziyaretinde görev yerinin hayırlı olması dileklerinde bulunarak, bölge içerisinde Sosyal Güvenlik anlamında mevcut fabrikaların yapısı ve yaşanan sıkıntılar hakkında bilgi verdi.  

Haber Merkezi