Başkan Vahap Akay ilk encümen toplantısını da yaptı

Çerkezköy Belediye Encümeni dün Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Vahap Akay ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımların devam edeceğini ifade ede

GÜNDEM 14.04.2014 20:22:00 0
Başkan Vahap Akay ilk encümen toplantısını da yaptı

Çerkezköy Belediye Encümeni,  Yerel Seçimler Sonrası ilk toplantısını gerçekleştirdi. Bu ilk toplantıda yeni Başkan Vahap Akay Encümen Başkanlığını yaptı. Toplantıya Başkan Vahap Akay, Encümen Üyeleri Nedim Yılancı, Nihat Mıstık,Binali Etyemez,Belediye Yazı İşleri Müdürü Esengül Güven,Belediye Hesap İşleri ve Muhasebe Müdürü Mustafa Gümüş,Belediye Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş katıldı.

YARDIMLAR GÖZDEN GEÇİRİLDİ

Yapılan encümen toplantısında, bundan sonraki toplantıların Perşembe Günleri yapılması kararlaştırıldı. Encümen, geçmişten bugüne encümen toplantılarında ihtiyaç sahiplerine yapılan nakdî yardımları gözden geçirdi. Yardımların devam etmesi kararı alındı.

SEÇİM DÖNEMİNDE HAZIRLANAN GIDA BANKASI PROJESİ MECLİSTEN GEÇECEK

 Başkan Vahap Akay, önümüzdeki ay yapılacak Meclis toplantısında; Seçim döneminde ihtiyaç sahipleri ve yardıma muhtaç aileler için hazırladıkları projeleri arasında bulunan ‘Gıda Bankası’nı da meclis gündemine alarak meclisten geçireceklerini belirtti.

Başkan Akay, “İhtiyaç sahiplerinin gerereksimlerini karşılayacağız. Ramazan Bayramı öncesi de bu güne kadar kendilerine belediyemiz tarafından yapılan gıda yardımları yapılacak.”dedi.  – Haber/ Seyit SÜREN