Kuzulu'dan Akay'a hayırlı olsun ziyareti

30 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından Çerkezköy Belediye Başkanlığı'na seçilen Vahap Akay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, burada yaptığı

GÜNDEM 13.04.2014 02:51:00 0
Kuzulu

Kapaklı Kaymakamı Aslı Ayanoğlu  Kuzulu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Vahap Akay,Kaymakam Kuzulu’yu Belediye Hizmet Binası girişinde karşıladı.

KAPAKLI VE ÇERKEZKÖY BİRLİRKTE HARKET EDECEKTİR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy ile Kapaklı bir bütüntür. Kapaklı Çerkezköy’den ayrılmadan önce Çerkezköy olarak biz Tekirdağ’ın ikinci büyük ilçesiydik. Merkez nüfusunu bile geçmiştik.Kapaklı ilçe olunca Çerkezköy üçüncü büyük ilçe konumuna geldi ve Kapaklı’da dördüncü büyük ilçe oldu.Her ne kadar Kapaklı ilçe olmuş olsa da bu iki yerleşim yerimiz her zaman tam bir birlik ve beraberlik içinde hareket edecektir. Kapaklı’da oturan Çerkezköy’de çalışmakta, Çerkezköyde oturan Kapaklı’da çalışmaktadır” dedi. Kapaklı’nın ilçe olmasının daha iyi gelişmesine vesile olacağını belirten Akay, “Kapaklı’mızın kurucu kaymakamı olarak bu dönemde sizlere de yeni oluşumda büyük iş düşüyor. Sizin başarılı bir idareci olmanız nedeniyle bunun üstesinden geleceğinize inanıyorum. Ziyaretinizden dolayı mutlu olduk” dedi ve ziyareti nedeniyle Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’ya teşekkür etti.

ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPACAĞIZ

Kapaklı Kaymakamı Aslı Ayanoğlu Kuzulu ise yaptığı konuşmada Çerkezköy ve Kapaklı’nın birer sanayi bölgesi olması nedeniyle devamlı göç aldığını ve göçle birlikte de büyümeyi sürdürdüğünü belirtti. Kaymakam Kuzulu, “Çerkezköy önemli bir sanayi kenti ve Kapaklı’da bir sanayi bölgesi olması dolayısıyla bu iki ilçemiz devamlı göç almaktadır. Bundan dolayı da devamlı bir şekilde büyüyen ilçelerimizdir. Bu nedenle bu iki ilçemizin daha da gelişmesi için bizler de üzerimize düşen görevi yapacağız. Kapaklı Kaymakamlığı olarak Kapaklı’nın daha iyi gelişmesini sağlamak için çalışmalara başladık. Kapaklı kısa bir süre sonra çok daha modern bir ilçe olacaktır” dedi.

Haber / Seyit SÜREN