Artı Kalibrasyon törenle açıldı

Türk Akreditasyon Kurumu tarafından akredite edilen Artı Kalibrasyon Laboratuarı'nın açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirdi. Artı Kalibrasyon Laboratuarı Genel Müdürü ve AK Parti Belediye

GÜNDEM 11.04.2014 21:12:00 0
Artı Kalibrasyon törenle açıldı

Dün saat 14.00’da Fevzipaşa Mahallesi Namık Kemal Bulvarı No:101’de gerçekleştirilen açılışa Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Akın, Çerkezköy Belediyesi eski Başkanı Ali Ertem, Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol, AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Sait Yazı, Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

ÇOK HEYECANLANDIK

Programda açılış konuşmasını Artı Kalibrasyon Laboratuarı Genel Müdürü ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Melek Şen yaptı. Açılışa katılarak kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Şen, “Türkiye sanayisinin üretim kalitesini artırmak ve standart üretim yapabilmesi için gerekli olan kalibrasyon fikri bizde oluştuğu zaman çok heyecanlandık. Trakya Bölgesi’nde böyle bir kalibrasyon laboratuarının olmadığını, sanayicinin bu yöndeki ihtiyacının başka illerden karşılandığını gördük” dedi.

EN İYİ HİZMETİ GÖTÜRECEĞİMİZE SÖZ VERİYORUZ

Trakya sanayisinin kalibrasyon ihtiyacını karşılamak için ilk defa Çerkezköy’de özel bir kalibrasyon laboratuarı kurduklarını kaydeden Melek Şen, “Dünya standartlarında kabul görebilmesi için akreditasyon çalışmalarına başladık. Artı Kalibrasyon ailesi olarak çok emek verdik. 26 Mart tarihinde akreditasyon belgemizi aldık. Artı Kalibrasyon laboratuarını Trakya’da ilk özel Türk Akreditasyon Kurumu Akreditasyonlu laboratuar oldu. Biz Trakya Bölgesi’nin ilklerini yaptığımız için mutlu ve gururluyuz. Bölge sanayisi bize destek verdiği sürece onlara da en iyi hizmeti götüreceğimize söz veriyoruz. Katılımlarınızdan dolayı da sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

MELEK ŞEN’E TEŞEKKÜR ETTİ

Trakya’da bir ilk olan kalibrasyon merkezinin Çerkezköy’e hayırlı olması temennisinde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Hem bölgemiz, hem de sanayi adına önemli bir kazanımı Çerkezköy’e kazandıran meclis üyemiz Melek Şen’e teşekkür ediyoruz. Bugün Trakya’nın önemli bir eksiğini tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Artı Kalibrasyon işletmesinin Çerkezköy’e ve bölgemize hayırlısı olmasını temenni ediyorum” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Meclis üyesi Melek Şen’in yapmış olduğu girişimden dolayı kendisine teşekkür eden Kaymakam Metin Kubilay da “Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum. Labaratuarın Çerkezköy ve Trakya’da ilk olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Son günlerde yapmış olduğumuz toplantılarda girişimciliğin öneminden bahsediyorduk. Bugün de Melek Şen’in yaptığı hizmet ile girişimciliğin bir örneğini Trakya ve Çerkezköy’de görmekteyiz. Bu çalışmanın herkese hayırlı olmasını diliyorum. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından program Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna’ın açılış duası ile devam etti. İş yerinin açılış kurdelesini Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Akın, Çerkezköy Belediyesi Eski Başkanı Ali Ertem birlikte kesti. Programın ardından davetlilere ikramda bulunuldu.

Haber / Emine LALE