Tapu'ya da kadın eli değecek

Büyükşehir yasası kapsamında kurucu kaymakam olarak Aslı Aynaoğlu Kuzulu'nun atandığı Kapaklı'da sırasıyla Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne Seyide Yılmaz ve Ä

GÜNDEM 11.04.2014 20:41:00 0
Tapu

Çerkezköy  Emlakçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Karagöz, Çerkezköy İlçe Tapu Sicil Müdürü Raziye Muslu ve Kapaklı İlçe Tapu Sicil Müdürlüğü görevine atanan Gülsüm Kip’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Dernek Başkan yardımcıları Kemal Özel ve Yaşar Aygün ile yönetim kurulu üyesi Nihat Macit de hazır bulundu.

BİR NİSAN 2014’TE GÖREVE BAŞLADI

Kapaklı İlçe Tapu Sicil Müdürlüğü görevine Çaycuma ilçe Tapu Sicil Müdürlüğü görevinden atanan Gülsüm Kip, yurdun birçok yerinde görev yaptığını ve Trakya Bölgesi’nde ilk görev yerinin Kapaklı ilçesi olduğunu belirtti. Kapaklı’da henüz bir yer bulanamaması nedeniyle 1 Nisan tarihinde Çerkezköy İlçe Tapu Sicil Müdürlüğü’nde kendisi için ayrılan bölümde hizmet vermeye başladıklarını belirten Gülsüm Kip, “Çerkezköy İlçe Tapu Sicil Müdürlüğü bünyesinden müdürlüğümüze 11 personel verildi ve şu an bu personelimizle Çerkezköy’de  Kapaklı halkına hizmet veriyoruz. İş yoğunluğumuz nedeniyle aksaklık yaşanmaması için Bölge Müdürlüğümüze personel takviyesi talebinde bulunduk” dedi. Gülsüm Kip, Serkan Karagöz ve ekibinin ziyaretinden mutluluk duyduğunu söyledi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Büyükşehir yasasıyla Kapaklı’nın Çerkezköy’den ayrılarak İlçe statüsüne kavuşması sonrasında Kaymakam ataması ile birlikte diğer kamu kuruluşlarının da oluşmakta olduğunu belirten Çerkezköy Emlakçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Karagöz, “Son olarak Kapaklı’ya İlçe Tapu Sicil Müdürlüğü ataması yapıldı. Kapaklı halkının bu yöndeki hizmet alımlarına büyük bir kolaylık sağlandı. Sizlerin daha önceki görev yarlerinizde de başarılı ve özverili hizmet yaptığınızı öğrendik. Kapaklı’da da özverili ve titiz çalışma yapacağınıza inanıyoruz. Size hoş geldiniz diyor,yeni görev yeriniz Kapaklı’da  başarılar diliyoruz. Siz tecrübeli bir tapu müdürü olmanız nedeniyle Kapaklı’daki iş yoğunluğunun da üstesinden geleceğinize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

YÖNETİMLERDE BAYANLARIN ÖNEMLİ GÖREVLER ÜSTLENMESİ GURUR VERİCİ

Çerkezköy Emlakçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Karagöz, kamu kurumlarında bayanların son yıllarda önemli görevler üstlendiğini ve hepsinin büyük başarılara imza attığını belirtti. Başkan Karagöz, “Günümüzde bayanların önemli  yerlerde görevlerde bulunmaları gurur vericidir. Özellikle yeni ilçe olan Kapaklı Kaymakamın bayan oluşu ve sizin gibi Nüfus Müdürü ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü’nün de bayan oluşu gerçekten Kapaklı için büyük bir onurdur. Hepiniz tecrübeli personellerle birlikte Kapaklı’da çalışarak hizmet vereceksiniz. Bu Kapaklı halkı için de büyük bir mutluluktur” dedi.

Haber / Seyit SÜREN