Okulumda mutluyum projesi tanıtıldı

Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Meslek Yüksek Okulu'nun Trakya Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen 'Okulumda Mutluyum' projesinin tanıtımı yapıldı.

GÜNDEM 10.04.2014 23:43:00 0
Okulumda mutluyum projesi tanıtıldı

BİRÇOK DEĞİŞİM YAPILDI

Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Meslek Yüksek Okulu seminer salonunda yapılan 'Okulumda Mutluyum' projesinin tanıtımına Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Tolga Çemrek, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Okumuş, Çorlu İş Kur Şube Müdürü Ahmet Durmuş, sanayi kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Meslek Yüksek Okulu'nun Trakya Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen 'Okulumda Mutluyum' projesi ile Çorlu Meslek Yüksek Okulunda öğrenciler için birçok değişimin yapıldığı belirtildi.

İKRAMLARDA BULUNULDU

Proje ile öğrencilerin okullarında mutlu bir şekilde eğitim görmesi sağlanıldığı ifade edilirken, proje tanıtımının sonunda projede emeği geçen Çorlu Kaymakamına, Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğüne, Trakya Kalkınma Ajansına, Çorlu Belediyesine, öğretim görevlilerine, okul personeline teşekkür edildi. 'Okulumda Mutluyum' projesinin tanıtımından sonra seminere katılan davetlilere okul bahçesinde kokteyl ikramı yapıldı.

İHA