Facianın eşiğinden dönüldü

Kapaklı'da Bahçelievler Mahallesi'nde içinde sürücüsü bulunmayan Tır'ın çarpması sonucu devrilen iki elektrik direğinden biri, bölgede bulunan başka bir otombilin üzerine devrildi. Kazada ?

GÜNDEM 10.04.2014 22:45:00 0
Facianın eşiğinden dönüldü

Kapaklı’da dün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında içinde sürücüsü bulunmayan tır, iki elektrik direğini çarparak devirdi. Kaza nedeniyle bölgeye gün boyu elektrik verilemedi.

KENDİ KENDİNE HAREKET ETMEYE BAŞLADI

Kaza dün sabah saat 08.15 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Hüsamettin Efe adlı kişi, kullandığı Tır’la Kapaklı Bahçelievler Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’ndeki evine geldi. Tır’ı Caddeye park eden Hüsamettin Efe daha sonra evine geçti. Bu sırada kendi kendine hafif rampa aşağı olan yolda hareket etmeye başlayan 39 EV 539 plakalı Tır iki ayrı elektrik direğine çarparak durabildi.

İKİ ARAÇTA BÜYÜK ÇAPTA MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ

Çarpma sonucu iki direk de yıkılırken, direklerden biri Aytekin Temir’e ait 59 DN 687 plakalı otomobilin üzrine düştü. Kaza sonucu Tır’da ve otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Kazada üzerine direk düşen otomobilde kimsenin olmaması ve kaza sırasında içinde sürücüsü bulunmayan Tır’ın herhangi birine zarar vermemesi ise sevinirdi.

TREDAŞ EKİPLERİ ONARIM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Kapaklı Bahçelievler Mahallesi sakinleri zaten sık sık elektrik kesintilerinin yaşandığı bölgede kaza nedeniyle gün boyu elektriksiz kalmalarına aldırış dahi etmedi. Olay yerine gelen TREDAŞ ekipleri devrilen iki direği de alarak bölgede onarım çalışmalarına başladı. Tredaş Ekipleri en kısa sürede mahalleye yeniden elektrik verilmesi için çalışmalarını hızlandırdı.

Haber / Ahmet KARDEŞ