Başarılı öğrenciler Tekirdağ gezisi ile ödüllendirildi

Çerkezköy'de eğitim öğretim veren Özel Gülerçin Koleji, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla sergilenen tiyatro oyununda başarılı bir performans sergileyen

GÜNDEM 9.04.2014 21:00:00 0
Başarılı öğrenciler Tekirdağ gezisi ile ödüllendirildi

ÖĞRETMENLERİ DE EŞLİK ETTİ

Önceki gün gerçekleştirilen geziye katılan Özel Gülerçin Koleji öğrencilerine, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Aslı Satır, İngilizce öğretmeni Özgür Tunç ve Sosyal Bilgiler öğretmeni Mehmet Türkmen eşlik etti. Gülerçin Koleji öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Tekirdağ sahilinde önce kahvaltı yaptı. Daha sonra sahilde gezinen Gülerçin Koleji öğrencileri öğretmenleri eşliğinde iki gruba ayrıldı. Bir grup lunaparkta eğlenirken, diğer bir grup da sinemaya gitti.

TEKİRDAĞ KÖFTESİ’NİN TADINA BAKTILAR

Grupların ayrı ayrı keyifli zaman geçirmelerinin ardından Tekira’da buluşan öğrenciler, Tekira’yı da gezerek alış veriş yapma imkanı buldu. Gülerçin Koleji öğrencileri burada Tekirdağ Köftesi’nin tadına baktılar. Oldukça güzel ve keyifli bir gün geçirmenin mutluluğu içinde akşam saatlerinde Çerkezköy’e dönen öğrenciler kendilerine bu imkanı sağlayan okul yönetimine teşekkür etti.  

Haber / Sevay KARDEŞ