Çavuş da muhtarlığa aday

Kapaklıspor Eski Başkanlarından Zafer Çavuş, Kapaklı İnönü Mahallesi Muhtarlığına adaylığını açıkladı.

GÜNDEM 19.03.2014 15:40:00 0
Çavuş da muhtarlığa aday

 “BU GÖREVE TALİBİM”

Çavuş, spora ve futbola olan sevgisinden dolayı Kapaklıspor’da başkanlık yaptığını ifade ederek “20 yıl amatör olarak Kapaklı’da faal futbol yaşantım oldu. Akabinde antrenörlük, yöneticilik ve başkanlık görevlerinde bulundum. Tekirdağ Futbol antrenörleri derneği kurucu üyeliği ve Yönetim Kurulu üyeliklerinde de görev aldım. Halen de bu görevim devam etmektedir” dedi.

HİZMET İÇİN GÖREVE TALİBİM

Doğduğu günden beri Kapaklı  İnönü Mahallesi’nde yaşadığını söyleyen Çavuş, “Ayrım yapmadan, insanlarla iç içe, her durumda ve konumda paylaşımcı, yardımcı ve güler yüz anlayışı ile sıkıntılarımızı beklentilerimizi ve ihtiyaçlarımızı birlik beraberlik çerçevesinde çözmeye yada çözüm mercilerine taşıyarak  huzurlu sağlıklı mutlu toplumsal refahımızı sağlayacak her konunun takipçisi olacağım. Çağdaş modern anlayışla gelişim ve hizmet için bu kutsal göreve talibim” dedi.

DOĞDUĞU MAHALLEDE MUHTARLIĞA ADAY OLDU

Önümüzdeki yerel seçimlerde Kapaklı İnönü Mahallesi Muhtarlığı’na adaylığını açıklayan Zafer Çavuş “1965 yılında Kapaklı’da doğdum. İlköğrenimimi Kapaklı’da, orta öğrenimimi Çerkezköy Lisesi’nde tamamladım. Askerlik görevimi tamamladıktan sonra Hema Endüstri A.Ş. de 24 yıl çalıştım. Çalıştığım işyerine yetkili sivil toplum kuruluşunda 14 yıl yönetici temsilci ve icra kurullarında görev aldım. Bu görevim münasebetiyle İl koordinasyon kurulu, İş-Kur İl İstihdam kurulu ve Kent Konseylerinde çeşitli çalışmalara mensup olduğum kurumun temsilcisi olarak katıldım. Aynı kurumun sağlamış olduğu çalışma hayatı ile ilgili çeşitli seminer ve aktivitelerde bulundum. 2012 yılında ise emekli oldum” dedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ