Kavaklı Belediyesi Rekreasyon Alanı projesi tamamlandı

Trakya Kalkınma Ajansı 2011 Yılı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında Kavaklı Belediye Başkanlığı tarafından yürütülen 'Kavaklı Belediyesi Rekreasyon Alanıâ€??

GÜNDEM 19.03.2014 15:18:00 0
Kavaklı Belediyesi Rekreasyon Alanı projesi tamamlandı

AÇILIŞI YAPILDI

Rekreasyon alanının açılışına Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, Kavaklı Belediye Başkanı İnci Tunç, belediye personeli ve Trakya Kalkınma Ajansı yetkilileri katıldı. Projeyle, 6.500 metrekarelik bir alan içerisinde 1500m2’lik bir piknik ve yeşil alan, 350 m2’lik bir basketbol ve voleybol sahası, 500 metrekarelik çocuk oyun alanı, 1000 metrekare yürüyüş alanı, go-kart pisti, paint ball oyun alanı ve açık hava fitness salonu oluşturuldu.

260 BİN TL KAYNAK SAĞLANDI

Proje ile Kavaklı İlçesi’nin sosyal, sportif, eğlence ve oyun aktiviteleri yönünden gelişmiş bir merkez haline dönüştürülmesi, ilçe halkının yaşam kalitesinin yükseltilerek ilçeye canlılık kazandırılması ve bölgede öğrenim gören Kırklareli Üniversitesi öğrencilerinin yararlanabileceği bir merkez oluşturularak üniversitenin tercih edilebilirliğinin artırılması hedeflenirken, projeye Ajans, 260 bin TL’lik bir destek sağladı.

Haber Merkezi