Yatırım için Edirne'ye geldiler

Altınbaş Holding A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş ve Nurteks Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Nalbant yatırım imkânlarını değerlendirmek için Edirne'ye geldi.

GÜNDEM 24.02.2014 18:55:00 0
Yatırım için Edirne

YATIRIM AMAÇLI YER BAKIYORUZ

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt'u ziyaret eden iş adamları Edirne ve yatırım olanakları hakkında bilgi aldı. Mücevherat sektöründe Altınbaş ve Assos markalarıyla faaliyet gösteren Altınbaş Holding, Edirne'de altın rafinerisi kurmak istediklerini belirtti. FIFA onaylı sahaların halılarını ve dijital baskılı otel, saray ve cami halısı üretimi yapan Nurteks Tekstil de yatırım amaçlı yer baktıklarını söyledi.

 

EDİRNE'NİN İSTİKBALİ PARLAK

Edirne'deki kamu yatırımı hacmini yerinde inceleyerek Edirne Valisi Hasan Duruer ile istişare yapan iş adamlarının önümüzdeki aylarda önemli bir yatırıma imza atmaları bekleniyor. Ziyaretlerin Edirne'nin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını belirten Zıpkınkurt, Edirne'nin istikbalinin parlak olduğunu ifade etti. İş adamları ile görüşmelerinin devam ettiğini söyleyen Zıpkınkurt, “Önümüzdeki zaman dilimi içerisinde Edirne'ye yatırımlar gelecek” diye konuştu.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ