Kuru, Dumanlar'ın yerine aday oldu

2009 yılından itibaren Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Şükrü Dumanlar'ın azalık görevini yürüten 59 yaşındaki Sezamettin Kuru, 30 Mart yerel seçimlerinde Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muht

GÜNDEM 23.02.2014 21:43:00 0
Kuru, Dumanlar

ADAYLIĞA TALİP OLDU 

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Şükrü Dumanlar’ın 5 yıldır birinci azalığını yaptığını ifade eden Sezamettin Kuru, “24 Mart 1994’te Şükrü Dumanlar muhtar seçildiğinde listesinde yer aldım. 2009 yılında da azalık görevine başladım. Şükrü Dumanlar’ın AK Parti Belediye Meclis üyesi olması nedeniyle bu işi bilen birisi olarak Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi muhtar adaylığına talip oldum” dedi. 59 yaşında olduğunu ve Çerkezköy’de Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde oturan vatandaşlara en iyi hizmeti vereceğini kaydeden Kuru, “Şükrü Dumanlar’ın hizmetlerini farklı kulvarda devam ettirmesi nedeniyle, uzun yıllar yanında hizmet eden birisi olarak aday oldum. Ayrıca vatandaşlara yapılması gereken hizmetleri iyi bildiğim için muhtar adayı olma yönünde karar verdim” dedi.

 

“BİLGİ BİRİKİMİM VAR”

Bugüne kadar edindiği bilgi ve birikimi mahalle için kullanmak istediğini kaydeden Kuru, “Şimdi de azalıktaki birikimimi muhtar olarak değerlendirmek istiyorum. Sorunları mahalle halkıyla ortak çözeceğiz. Bunda önceki bütün muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Aday olan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Mahallemizin sorunlarını biliyorum. Tüm mahalle sakinlerimizin oylarına talibim” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ