Mandalı, "Bozuk yol kalmayacak"

Kapaklı Belediyesi, ilçenin muhtelif noktalarında gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Kapaklı Belediyesi ekipleri dün de Bahçelievler Mahallesi'nde su hattı ve

GÜNDEM 20.02.2014 19:34:00 0
Mandalı,

300 METRE SU HATTI ÇEKİLECEK

Kapaklı Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri Bahçelievler Mahallesi’nde yeni yapılan binaların ana su borusu bağlantılarını çekmek amacıyla dün sabah erken saatlerde çalışmalara başladı. Alaattin Caddesi Bahadır Sokak ve Başaran Sokak’ta gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında yaklaşık 300 metre ana su hattı çekileceğini kaydeden Kapaklı Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, çalışmaların tamamlanmasını ve akabinde en kısa süre içinde bölgede yapılan yeni binalara su verebilmeyi amaçladıklarını ifade etti.   

 

YOLUN ALTYAPISI HAZIRLANDI

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise Alaattin Caddesi’nde başlattıkları beton yol yapım çalıpşmalarını sürdürüyor. Caddenin bir kısmında beton yol çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, “Caddenin kalan kısmında gerekli altyapı çalışmalarını tamamladık. Şuanda stabilize çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Daha sonra ise beton yol yapım çalışmalarına başlayabileceğiz” açıklamalarında bulundu.

 

YOL MEDENİYETTİR

Çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise yolun, medeniyetin simgesi olduğuna dikkat çekti. Kapaklı genelinde beton yol çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Başkan İrfan Mandalı, “İlçemizdeki tüm sokak ve caddelerimiz sırasıyla beton yollara kavuşuyor. İlçemizde artık yol sorununu ortadan kaldırıyoruz. Çalışmalarımız ilçemiz genelinde tüm hızıyla sürecek. Kapaklımızda bir metre dahi bozuk yol kalmayacak” diye konuştu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ