Kubilay, bayan muhtar adaylarını ağırladı

Çerkezköy'de 30 Mart yerel seçimleri kapsamında nahallelerinden adaylıklarını açıklayan bayan muhtar adayları, dün saat 11.00'da Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'a makamında ziyarette bu

GÜNDEM 19.02.2014 18:00:00 0
Kubilay, bayan muhtar adaylarını ağırladı

HİZMET ETMEK İÇİN BU YOLA ÇIKTIM

Çerkezköy’e bağlı Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtar Adayları Hatice Korkmaz ve Gülümser Almacı ile Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtar Adayı Nuray Varol, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a nezaket ziyaretinde bulundu. 40 yıldır Çerkezköy’de yaşadığını ifade eden Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtar Adayı Hatice Korkmaz, yardımların adilce ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılması için muhtarlığa aday olduğunu kaydetti. Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtar Adayı Hatice Korkmaz, “Mahalle sakinlerine hizmet etmek için bu yola çıktım. Bizler kadınlar olarak ana, eş, kardeş, yar oluyoruz. Muhtar da olabiliriz. Bu seçimde tüm muhtar adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

YILLARDIR SİYASETİN İÇİNDEYİM

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nden adaylığını açıklayan bir diğer bayan aday ise Nuray Varol oldu. Yıllardır siyasetin içinde olduğunu ve değişik kademelerde görev yaptığını dile getiren Nuray Varol, mahalle sakinlerine daha faydalı olabilmek ve hizmet edebilmek için 2014 yerel seçimlerinde Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarlığı’na aday olduğunu dile getirdi. 

 

 

 

 

KİMSENİN KOMŞUSUNUN DAHİ KAPISINI ÇALMIYOR

Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde hiç kimsenin komşusunun dahi kapısını çalmadığını gördüğünü ve insanlara faydalı olmak için Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarlığı’na aday olmaya karar verdiğini ifade eden Gülümser Almacı, “Olur da mahalle sakinlerimiz beni bu göreve layık görürse en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacağıma söz veriyorum” dedi. Bayan muhtar adaylarının ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ise ziyaret dolayısıyla kadın muhtar adaylarına teşekkür etti.

 

SEÇİMLERİN HAYIRLI BİR ŞEKİLDE GEÇMESİNİ TEMENNİ ETTİ

 30 Mart yerel seçimleri kapsamında kadın erkek tüm muhtar adaylarına başarılar dileyen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, seçimlerin hayırlı bir şekilde geçmesi temenisinde bulundu. Ziyaret sırasında Metin Kubilay ile toplantı yapmak üzere kaymakamlık makamında bulunan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Adem Tuncel ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Rüştü Eryılmaz da seçimlerde başta bayanlar olmak üzere tüm muhtar adaylarına başarılar diledi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ