İşçi Partisi de adaylarını açıkladı

İşçi Partisi yerel seçimler için adaylarını açıklamaya devam ediyor. Edirne ve Keşan ilçe adaylarını da açıklayan İşçi Partisi, Keşan Şoförler Odası'nda basın açıklaması

GÜNDEM 19.02.2014 17:58:00 0
İşçi Partisi de adaylarını açıkladı

Marmara Haber - İşçi Partisi’nin Edirne Belediye Başkan Adayı Cengiz Balcı olurken, Edirne’nin Keşan ilçe Belediye Başkan Adayı ise İnşaat Mühendisi Şükrü Özer Oldu.

 

YENİ BİR ANLAYIŞLA YOLA ÇIKTIK

Edirne Belediye Başkan adayı Cengiz Balcı Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünü bitirdi. Bitirdikten sonra birçok firmada idari görevlerde yöneticilik yapan Cengiz Balcı, yaptığı açıklamada “Bu göreve talip olurken amacımız, rant elde etmek için kullanılan belediyelerin tekrar halkın yararına, halka hizmet için insanı ön plana çıkaran, kendi öz kaynaklarını üretime yönlendiren, istihtam yaratan ve doğayı koruyan bir yönetimle yönetmek için yola çıktık” diye konuştu.

 

TAŞERONLAŞMA TARİHE KARIŞACAK

İşçi Partisi Keşan Belediye Başkan Adayı Şükrü Özer ise taşeron sisteminin tarih olacağını belirterek, “Taşeronlaşma artık tarihe karışacaktır. Belirli bir süreç içerisinde, belediyenin aslı görevleri olan işleri belediyenin dışında bir takım mütahitlere peşkeş çekme dönemi artık son bulacaktır. Biz bugünden başlayarak ülkemizi, birliğimizi uluslar arası güçlere teslim etme anlayışından ülkemizi kurtaracağız” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Gökhan YILMAZ