Sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanacaklar

Özel Optimed Hastanesi ile Teksif Çerkezköy Sendikası arasında, sendika üyelerine indirim olanağı sağlayan bir protokol imzalandı. Yapılan anlaşmaya göre Özel Optimed Hastanesi'ne gelen sendika üyesi işÃ

GÜNDEM 18.02.2014 19:12:00 0
Sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanacaklar

Çerkezköy Haber- Teksif Sendikası Çerkezköy Şubesi ile Optimed Hastanesi arasında sendika üyeleri ve ailelerinin hastane hizmetlerinden indirimli faydalanması için anlaşma yapıldı.

 

“AYRICALIKLARDAN YARARLANACAKLAR”

Teksif Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Türkkan ile Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Op. Dr. Ayhan Aslan anlaşma gereği protokolü Teksif Çerkezköy Şubesi’nde düzenlenen bir törenle imzaladı. Teksif Çerkezköy Şubesi üyeleri ve ailelerine yönelik Optimed Hastaenesi ile protokol imzalandığını kaydeden Hastane Genel Koordinatörü Op. Dr. Ayhan Aslan, “Teksif sendikası işçisi ve aileleri hem Çorlu hem de Çerkezköy’ü tercih ettiklerinde bu indirimden ayrıcalıklı olarak faydalanacaklar. Çerkezköy’ün büyük sendikalarından olan Teksif Sendikası ile böyle bir anlaşma yapmış olmaktan çok mutluyuz” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Yapılan protokol kapsamında sendikaya kayıtlı üyelerinin ve ailelerinin Güven Hastanesinde sağlık hizmetlerinden faydalanacaklarını kaydeden Teksif Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Türkkan, “Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Op. Dr. Ayhan Arslan’a ve hastane yönetimine bize böyle bir imkan tanıdıkları için teşekkür ediyorum.  Sendika olarak toplam bin 720 üyemiz var. Bugün hayatımızda en önemli konulardan biri olan sağlık konusunda adım attık. Bu protokolün üyelerimize ve ailelerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Haber / Gökhan YILMAZ