Karadeniz, "3'üncü kez aynı kuyuya düşmeyin"

Yerel seçimlere sayılı günler kala seçim çalışmalarına hız veren AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz, önceki gün saat 20.00'da Kapaklı Tokatlılar Sosyal Yardımlaşma ve D

GÜNDEM 18.02.2014 18:44:00 0
Karadeniz,

HEPİMİZ ADAYIMIZIN ARKASINDAYIZ

AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz ve beraberindekiler burada Dernek Başkanı Bekir Atak ve dernek üyeleri tarafından karşılandı. AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı’nın açıklanmasının ardından kopmaların olacağına ilişkin birçok söylentinin çıktığını kaydeden AK Parti Kapaklı İlçe Seçim İşleri Başkanı Tahir Eke, “Partimizde herhangi bir dağılma olmadı. Hepimiz bir aradayız. Hepimiz adayımızın arkasındayız. Bizler, 30 Mart’ın AK iktidarın Kapaklı ile tanışmasının resmi olacağına inanıyoruz. Bu seçimleri sadece bir yerel seçimden ibaret görmemek gerekiyor. Bu seçim, aslında yerel seçim provasıyla yapılacak bir genel seçimdir” açıklamalarında bulundu. 

 

 

 

30 MART SADECE BİR YEREL SEÇİM DEĞİL

AK Parti iktidarı boyunca birçok ezberin bozulduğunu, birçok tabunun yıkıldığını kaydeden Eke, “Bu durum birilerinin hoşuna gitmedi. 17 Aralık’ta partimiz postmodern bir darbe ile karşı karşıya kaldı. Daha önce askeri vesayet ve bürokratik vesayet ile gücümüzü kırmaya çalıştılar. ‘Bunların alnı secdeye deyiyor. Onları iktidardan alamayacağız. Bunları alnı secdeye deyen insanlarla imtihan edelim’ dediler. Bizim Başbakanımıza Filistinli çocukların duaları yeter. Başbakanımız İslam toplumlarının umudu oldu. Artık bu sahneyi vesayetçilere bırakmayacağız” diye konuştu. AK Parti’nin Kapaklı’da 2011 seçimlerinde oyunun yüzde 47 olduğunu, Karaağaç ve köylerle birlikte bu oranın yüzde 50’yi bulduğunu söyleyen Tahir Eke, “30 Mart sadece bir yerel seçim değil” diyerek, oyların iyi düşünülerek

 

 

 

 

BAŞBAKANIMIZA BİR VEFA BORCUMUZ VAR

 “Memleket isterim” adlı şiir ile konuşmasına başlayan AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz ise Recep Tayyip Erdoğan’ın temsilcisi olarak halkın huzurunda olduğunu söyledi. 30 Mart yerel seçimlerinin, yerel seçimlerin ötesinde bir seçim olduğunu dile getiren Karadeniz, “Ülkenin ve Kapaklı’nın geleceği için çok önemli bir seçim. Bir mümin aynı delikten 2 defa ısırılmaz. İlçe statüsünde olan Kapaklımız hala köy görünümündedir. Başbakanımız Tekirdağ’ı Büyükşehir, Kapaklı’yı da İlçe yaptı. Kapaklı yeniden inşa ve ihya olacak. Bunu ancak AK Partili bir başkan yapabilir. Başbakanımıza bir vefa borcumuz var. Bize düşen 30 Mart’ta belediye binasına AK Parti bayrağını dikmektir” ifadelerini kullandı.

 

BELEDİYECİLİK AK PARTİ’NİN İŞİDİR

Seçimleri kazanacaklarından hiçbir şüphesi olmadığını ifade eden Karadeniz, “Bunun için inancımız da var imkanımız da var. Ben hazırım, yol arkadaşlarım hazır. Biz sadece gün sayıyoruz. Mevcut yönetim son 10 yıldır Kapaklı’da hiçbir hizmet yapmadı. Biz kişileri değil, belediyecilik zihniyetini değiştireceğiz. Aktörleri değil senaryoyu değiştireceğiz. Belediyecilik AK Parti’nin işidir. Bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi. “Belediyecilik bir iş olsa, o işi en ucuz, en kısa sürede ve en iyi şekilde yapacak kişiye verirsiniz” diyerek konuşmasını sürdüren Karadeniz, “Biz en kısa sürede, en ucuza en iyi hizmetleri yapacağız. Birileri Kapaklı’nın ve belediyenin sırtından geçiniyor. Bugünden sonra Kapaklı’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. AK iktidar gelecek, siz kazanacaksınız. Bu asalak yapıya son vereceğiz. Allah bize siyasetten gelecek rantı nasip etmesin. Biz hizmeti Allah rızası için yaparız” açıklamalarında bulundu.

 

PROJELERİMİZİ İLE GELECEĞİZ

Siyaseti, makam ya da mevki için yapmadıklarının altını çizen Ömer Karadeniz, “Kapaklı’nın bir 5 yılını daha çaldırmayın. Size hizmet edecek adres bellidir. Denenmişleri gördünüz. 3’üncü kez aynı çukura düşmeyin. Biz Kapaklı’yı modern bir kent yapacağız. Devletin tüm kurumları Kapaklı’ya gelecek. Kapaklı iktidarın gücünü hissedecek. Meşru bir güç varsa o da iktidardır. Halkın oyuyla iktidara gelmiş AK Parti’dir. İlk işimiz ilçedeki altyapı eksikliklerini tamamlamak olacak. Daha sonra esas belediyecilik hizmetlerine başlayacağız. Bizim güvencemiz Başbakanımız ve AK Parti’dir. Yerel imkanlarla yapamadığımız projeleri iktidardan destek alarak yapacağız. Mevcut Acil’in yerine tam teşekküllü bir hastane yapacağız. Kapalı otopark projesini hayata geçireceğiz. Kültür merkezi projemiz var. Kültür merkezinin içinde tüm derneklerin yeri olacak. Ayrıca ilçemize kapalı spor salonu yapacağız. Biz projelerimizi ile geleceğiz. Laf değil iş üreteceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ