"Aile içi iletişim" semineri büyük ilgi gördü

Çorlu Kent Konseyi'nce 'Eğitim Günleri' programı çerçevesinde düzenlenen 'Aile İçi İletişim' konulu seminer büyük ilgi gördü. Kişisel gelişime destek amacıyla düzenlenen eğitim seminerine yakla?

GÜNDEM 18.02.2014 15:36:00 0

İLETİŞİM ENGELLERİ ANLATILDI

Çorlu Kent Konseyi Eğitim, Kültür, Sanat ve Spor Komitesi’nin düzenlediği seminerlerin 13'üncüsü Psikolog Ceyda Dülgar tarafından, Çorlu Belediyesi Seminer ve Konferans Salonu'nda gerçekleşti. 'Aile İçi İletişim' seminerinde anne-baba ve çocuğun rolleri, birbirlerine karşı davranış biçimleri, aile ortamında kaliteli zaman geçirme, iletişim engelleri konuları ele alındı. Seminer, Çorlu Kent Konseyi Müzik Topluluğu üyesi Ahmet Zurnacı'nın keman resitali ile başladı

 

 

 

 

EMEĞİMİZ BOŞA GİTMEDİ

Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, "Tüm halkımıza açık, ücretsiz, alanında uzman eğitmenlerle çeşitli konularda düzenlemekte olduğumuz eğitim seminerlerimizden ‘Aile İçi İletişim’ konulu seminerini gerçekleştirdik. Bu eğitim günleri projesini gerçekleştirmek için yola çıktığımızdan bu yana halkımızın ilgi ve yoğun katılımları ve geri dönüş memnuniyetleri çabamızın ve emeğimizin boşa gitmediğinin müspet bir göstergesidir. Kent Konseyi olarak birlik, dayanışma ve ekip çalışmasının en güzel örneğini göstermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz projenin bu kadar ilgi görmesi bizi ve sizleri de memnun etmektedir. Bizi her aşamada destekleyen başta Belediye Başkanımız Sayın Ünal Baysan olmak üzere herkese müteşekkiriz. Bu başarı hepimizindir. Bugüne kadar eğitimlerimize katılmış olan tüm eğitmen ve katılımcılara teşekkür ediyoruz” dedi.

 

FAYDALI KAZANIMLAR ELDE ETTİK

Seminer bitiminde Çorlu Kent Konseyi Proje Danışmanı ve Eğitim Komitesi Başkanı Mehtap Petek, seminerde faydalı kazanımlar elde ettiklerini dile getirerek, "Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza, eğitimimize iştirak eden tüm katılımcılarımıza sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. Sizleri 1 Mart 2014 Cumartesi günü yapacağımız ‘Yeni Medeni Kanunda Kadın Hakları’ konulu 14. eğitim seminerimize davet ediyoruz” dedi. Seminer sonunda Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur tarafından Psikolog Ceyda Dülgar'a plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ