Korkmaz "Çerkezköy'ü silip süpüreceğiz"

Erzurumlu Ahmet Koçak'ın Büyük Birlik Partisi'ne katılması dolayısıyla önceki akşam BBP Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nda katılım programı düzenlendi.

SİYASET 16.02.2014 20:34:00 0
Korkmaz

ÇALIŞMALARINIZA İHTİYACIMIZ VAR

 

BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan seçimlere kısa bir süre  kaldığını anımsatarak “45 günlük bir süre var. Bu süre içersinde çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz. Seçimlerin favorisiyiz. Sizlerin çalışmasına ve dualarına ihtiyacımız var” dedi. Ahmet Koçak da Faruk Korkmaz’ın önderliğinde yola çıktıklarının ifade ederek “Allah inşallah bu yolda bizi mahçup etmesin. 30 Mart tarihinde Büyük Birlik Partisi bayrağını Çerkezköy Belediyesi’ne dikeceğiz. Herkese geldiği için çok teşekkür ediyorum” dedi. Programda konuşan BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz da “Ben yüzde 65 diyordum ama Allahın izni ile seçimlerde yüzde 75’e çıkacağız. Durum onu gösteriyor. Niyetler halis ise ameller de halis olur. Bunlar halis olduğu zaman hedefe çabuk ulaşılır. Adaylar açıklandıktan sonra vatandaşlarımız siyasete devam etme konusunda inanılmaz bir baskı uyguladı” dedi.

 

ATEŞTEN GÖMLEK GİYDİM

 

İnsan yükü ve liderlik yükünün çok ağır olduğunu söyleyen Korkmaz “Ateşten gömlek giydim. Çerkezköy’de 120 bin nüfusunda vebalini üstüne alıyorsun. İlçe Başkanı ve yönetimi o gece benim evime geldi ve bu hareketi o gece başlattık. O gündür bugündür Çerkezköy’de bayram var. Çerkezköy’de karabulutlar kalktı ve halkımızda bayram var” diye konuştu. Korkmaz, bu hareketi başlattıkları tarihten itibaren herkesin kendilerini tanıdığını dile getirerek “2004 yılında BBP ile Kızılpınar Belediyesi’ni alarak hedefimize ulaştık. Milletimiz bizi izledi. İzlemeye devam etti. 2009’da tekrar bu görevi bize verdi. 2009’da oylarımız kat kat arttı. Çerkezköy’ü de silip süpüreceğiz. Bu milletin teveccühünü biliyoruz. Milletimiz uyandı. Hizmetçini biliyor. Kapısı 24 saat açık olan, herkesin derdine derman olan başkanı biliyor. Herkesin gönlünü fetheden, makamdan kovmayan kişiyi istiyor. 10 senedir biz bunu ispat ettik. Geçen dönem benim karşımda olan başkan adaylar bile benim yanımda olduğunu söylediler” dedi.

 

BELEDİYE BAŞKANLARI ESERLERİ İLE KONUŞULMALIDIR

 

Herkesin seferber olmasını isteyen Korkmaz “Kimse size başkanın bu kadar mal varlığı var diyemez. Belediye başkanları eserleri ile söylenmelidir. Kendi hizmetlerini gittiği her yerde anlatmalıdır. Başkan gidip başbakana oy istiyorum dememelidir. Ben AK Parti’ye ve şu partiye oy istiyorum dememelidir. Çünkü başbakan gelip sizin burada sorununuzu çözmez. Sizi kandırıyorlar. Başbakanın işi gücü var dünya ile uğraşıyor. Milleti aldatmasınlar, milletin kafasını bulandırmasınlar. Kızılpınar’ın yolları yapıldığı zaman İstanbul’un Atakent’i olacaktır. Çerkezköy’de kırılan kalpleri onaracağız” diye konuştu.

 

PABUÇ BIRAKMAYACAĞIZ

 

Korkmaz, Büyük Birlik Partisi’nin 27 Mart tarihinde seçimlerden çekileceği söylentilerine de sert tepki gösterdi. Bunun bir ihanet olduğunu söyleyen Korkmaz “Hem partime hem de bana inananlara ihanet etmiş olurum. Böyle bir şey yaparsam Allah canımı alsın. Bu milletin hiçbir zaman başını öne eğdirmem. Milletimle geldim ve milletim ile giderim. O konuda hiç kimse kendi kendine plan yapmasın ve plan üretmesin. Aç tavuk rüyasında darı görürmüş. Onların uykusu kaçtı, her türlü ifadeler kullanabilirler” diyerek öyle bir şey olmayacağına söz verdi. Kamuoyunda bir partinin seçimlere girmesi para teklif ettiğinin konuşulduğunu ifade eden BBP İlçe Başkanı Turan Demircan da “Biz temiz bir siyaset dedik.  Susuyoruz, konuşur isek başka şeyler olur. Bu söylemde CHP’nin bize para verdiğini duydum. Beni başkanımı, şahsımı teşkilatımı satın alacak parayı merkez bankası daha basmamıştır. Bunlar tamamen uydurmadır. Herkes haddini bilsin, başkan ve yönetim ile dimdik ayaktayız. Bu tür şeylere papuç bırakmayacağız” dedi.

 

Haber / Gökhan TEKER