Mandalı, "İlçe olmamızda tüm partilerin katkısı var"

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı'na nezaket ziyaretinde bulundu.

SİYASET 13.02.2014 16:12:00 0
Mandalı,

HERKES GAYRET GÖSTERMELİ

 

Önceki akşam saat 19.00’da gerçekleştirilen ziyarette CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı üyelerini ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı karşılayan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, ziyaretten dolayı partililere teşekkür etti. Orhan, “Seçimlere gölge düşürülmemesi konusunda herkesin gayret göstermesi gerekiyor. Var olan kardeşlik duygularının zedelenmemesi düşüncesiyle hareket etmemiz gerekiyor. Hayat siyasetten ibaret değildir” diye konuştu.

 

KIRGINLIK VE DARGINLIKLARA YER TANIMAMALIYIZ

 

Milliyetçi Hareket Partisi’ne ziyaret gerçekleştirdiklerini, fakat CHP’ye ziyaret yapamadıklarını kaydeden Orhan, “Gerçekleştirdiğiniz nezaket ziyaretinden ötürü sizlere teşekkür etmek istiyorum. Sizleri de ilk fırsatta ziyaret etmeyi düşünüyoruz. Kapaklı’nın Büyükşehir Yasası ile birlikte ilçe olması ilçe teşkilatlarının kurulmasını da beraberinde getirmiştir. Hayatın sadece siyasetten ibaret olmadığını herkesin bilmesi gerekiyor. Bizim üzerimizde siyaset edenler gibi bizler de aynı şekilde birbirimizle her zaman barışık ve dost kalmak zorundayız. Hayatımızda kırgınlık ve dargınlıklara yer tanımamalıyız. Bunu yapmak isteyenlere müsaade etmemeliyiz” dedi.

 

“HEPİMİZ YÜZ YÜZE BAKACAĞIZ”

 

Ziyarette konuşma gerçekleştiren CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin ise“Misafirperverliğinizden ötürü sizlere teşekkür etmek istiyorum. Bizler de kavga ve şiddetin asla tasvip görmemesi konusunda hem fikir olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Bu gün olduğu gibi seçimlerden sonra da elbetteki yüz yüze bakacağız. Partililer olarak özellikle guruplaşmalara ve kavgalara asla müsaade etmeyeceğiz. 30 Mart seçimlerinin de bütün partilere hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

“BÜTÜN PARTİLERİN ESERİDİR”

 

Kapaklı’nın bütün partilerin ortak çalışması sonucunda ilçe yapıldığını kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da “Kapaklı’nın köy iken belde olacağına inanmayanlar, belde iken de ilçe olmasına hep karşı çıktılar. Kapaklı’da teşkilatı bulunan partilerin yönetim kurulu üyeleri tarafından sergilenen gayret sonucunda Kapaklı ilçe olmuştur. Kapaklı’nın ilçe olmasında dik ve onurlu insanlar görev aldılar. CHP, AK Parti ve MHP bu konuda üzerine düşeni yapmıştır. Tabi her işte olduğu gibi Kapaklı’nın ilçe olmasında da çatlak sesler çıkmıştır” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ