Mahramlı, "Millet için her türlü fedakarlığı yaparız"

Çerkezköy'de önceki akşam saat 19.00'da Gabralı Otel'de Demokrat Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Hayrettin Türlin, Çerkezköy Belediye Başkan Aday Erol Göre ve partililerle buluşan DP

SİYASET 12.02.2014 17:50:00 0
Mahramlı,

MUSTAFA ÇETİN HİÇBİR PARTİDEN ADAY OLMAYACAK

 

Ziyarette Türkiye gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan DP Genel Sekreteri Muhtar Mahramlı, vatandaşların partilerine büyük teveccüh göstereceğine inandığını kaydetti. Demokrat Parti olarak Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Erol Göre’nin yanında olduklarını söyleyen Mahramlı, “Biz hizmete talibiz. Bu çerçevede geçmişte de iyi işler yaptık” dedi. Demokrat Parti’den istifa ederek AK Parti’ye geçen Mustafa Çetin’in Demokrat Parti’den yeniden aday olma durumunun söz konusu olup olmadığının sorulması üzerine konuşan Muhtar Mahramlı, Çetin’in AK Parti’den aday adayı olduğunu anımsatarak, “Siyasetle uğraşan bir insanın o partiden o partiye zıplayarak geçmesi çok doğru değil. Kendisi ile görüştüm. Hiçbir partiden aday olmayacağını söyledi. Başka partiye gitmemek siyasette dik duruştur. Buna saygı duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

ALLAH YOLLARINI AÇIK ETSİN

 

DP Genel Sekreteri Muhtar Mahramlı, DP İlçe Eski Başkanı Reşat Bahar ve bazı partililerin de bir süre önce AK Parti’ye geçtiğinin anımsatılması üzerine “Her geçiş bir kayıptır. Ama kuvvetli bir kayma getireceğini zannetmiyorum. Kozmopolit olan bölgelerde bu tip kırılmalar yaşanabilir. Geçmişte birlikte görev yaptık. Allah yollarını açık etsin. Gönül isterdi ki birlikte devam edelim. Ama siyasi tercihler değişebiliyor. Sadece Demokrat Parti’den değil diğer partilerden de kopmalar var. Tekirdağ’da AK Parti’den istifa eden birçok arkadaşımız var” açıklamalarında bulundu. Yerel seçimlerin parti değil aday odaklı olduğunu söyleyen Muhtar Mahramlı, seçimde partilerin ikinci planda kalacağını kaydetti. Çerkezköy, Hayrabolu, Muratlı, Malkara ve Saray’da iddialı olduklarını belirterek konuşmasını sürdüren Mahramlı, “Çerkezköy kozmopolit bir yapıda olduğu için seçmen de çok çabuk fikir değiştirebiliyor. Bu bölgelerde biraz daha hızlı çalışmak gerekiyor. Göç edenlerin dengesi iyi tutulursa seçim kazanılır” diye konuştu.

 

HIRSIZI HAKLI, POLİSİ HAKSIZ DURUMA DÜŞÜREN BİR İKTİDAR VAR

 

“İnanmak başarmanın yarısıdır” diyen Muhtar Mahramlı, “Bizim işimiz zoru başarmaktır. Partimiz kurulduktan sonra 8 sene mücadele ettik. 8 sene sonra iktidar olduk. Biz zor günlerin adamıyız. Zorluklar bizi yıldıramaz. Bu ülke ve bu millet için her türlü fedakarlığı yaparız. Bu ülkenin var olması için mücadele edenlerin olması lazım” dedi. Türkiye’de hak ve hukukun kalmadığını söyleyen Mahramlı, “Hırsızı haklı, polisi haksız duruma düşüren bir iktidar var. Banka genel müdürü kendi evinde para tutuyor. Bunu anlamakta zorlanıyorum. Hırsızlıktan yakalanıyor, bana komplo kurdular diyor. Tüm milleti saf zannediyorlar” diye konuştu.

 

BURADA 81 İLDEN İNSANLARLA BÜYÜDÜK

 

Demokrat Parti’nin bir çınar olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Erol Göre ise “Ülkenin kurtuluşu Demokrat Parti’dir. Biz çizgimizi hiç değiştirmedik. Bana, DP çatısı altında aday olmak nasip oldu. Hizmetin partisi olmaz. Biz tüm halkımızı kucaklıyoruz. Biz burada 81 ilden insanlarla büyüdük. Yerlisi yabancısı yok. Herkes buradan ekmek yiyiyor. Kapımız herkese açık. Kazandığı zaman herkes birbirini tebrik etsin. Her şet Çerkezköy için” dedi. “Yavaş atık tekmesi sert olacak. Küskünlerin değil, hizmet edeceklerin partisiyiz” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ