Mandalı, "Bizi bir köprü olarak görün"

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı beraberindeki CHP Kapaklı İlçe Yönetimi ile birlikte köy ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

SİYASET 12.02.2014 17:43:00 0
Mandalı,

ALTYAPI ÇALIŞMALARINI SOSYAL PROJELERLE DESTEKLEYECEĞİZ

 

Ziyaretlerde Kapaklı ve köylerde yapmayı planladığı projeler hakkında köy halkına bilgi veren Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Çiçeği burnunda ilçemiz kadar köylerimizinde hizmete ihtiyacı var. Biz bu yola inanarak çıktık. Halka hizmetin hakka hizmet şiyarıyla hizmetlerimize devam edeceğiz. Bizi bir köprü olarak görün. Bu köprünün temeli de kendi de çok sağlamdır. Siz de bu köprünün üstünden ferah bir şekilde geçin. Yani biz Kapaklı’dan köylerimize,  aynı hizmeti getireceğiz. Köylerimizde gerçekleştireceğimiz altyapı çalışmalarını sosyal projelerle destekleyeceğiz. Göreve geldikten sonra verdiğimiz sözleri tutmazsak bizden her zaman bunun hesabını sorun. Bizim kapımız da gönlümüz de sizlere dün olduğu gibi her daim açık olacaktır'' dedi. Mandalı ayrıca , “Bu güne kadar siz hizmet beklediniz, bu günden sonra biz size geleceğiz ve hizmet üreteceğiz” ifadelerini kullandı.

 

ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ'

 

“Sizlere güvenimiz ve inancımız tam” diyerek konuşmasını sürdüren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandlaı, ilçenin tarihi hakkında kısa bir bilgilendirmede bulundu. Kapaklı’nın tarihini bilmeden birlik beraberlikten söz edilemeyeceğini söyleyen Başkan İrfan Mandalı, “1999 yılında seçimleri kaybettim. Siyaseti bırakmak istedim. Fakat siz bıraksanız da siyaset sizi bırakmıyor. 2004 seçimlerine geldiğimizde halkımla bol bol istişarelerde bulundum. Vatandaşım bana ‘Biz hata yaptık. Hatamızı telafi etmek istiyoruz’ deyince tekrar aday oldum ve halkımın teveccühüyle sonraki 2 seçimi de kazandım” dedi.

 

KAPAKLI’YI KÖYLERİMİZLE BİRLİKTE DAHA DA İLERİ GÖTÜRMEK İSTİYORUM

 

Hizmet aşkıyla çalışmalarına devam edeceklerini söyleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kapaklı’yı köylerimizle birlikte daha da ileri götürmek istiyorum” dedi. CHP Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i kendisine örnek aldığını sözlerine ekleyen Mandalı, “Yılmaz Başkanımdan büyük feyz alıyorum. Onun ufku doğrultusunda yürümeye çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ