Bahçeli Mezarlığı'na yeni çehre

Çerkezköy Belediyesi, ilçenin ana caddelerinde gerçekleştirilen kaldırım düzenleme çalışmalarından artan malzemeleri, Bahçeli Mezarlığı düzenleme çalışmalarında değerlendiriyor.

GÜNDEM 11.02.2014 17:05:00 0
Bahçeli Mezarlığı

ARTAN MALZEMELERİ DEĞERLENDİRMEYE KARAR VERDİK

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, “Atatürk Caddesi, Barbaros Caddesi, Güveniş Caddesi ve Uğur Mumcu Caddesi’nde gerçekleştirilen Kaldırım Düzenleme çalışmaları geçtiğimiz aylarda tamamlandı. Bu çalışmalar sonucunda bir miktar kaldırım kaplama malzemesi arttı. Bu malzemeleri Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde bulunan Bahçeli Camii ve Bahçeli Mezarlığı düzenleme çalışmalarında değerlendirmeye karar verdik” açıklamalarında bulundu.

 

MEZARLIK ETRAFI DUVARLA ÖRÜLECEK

 

Bahçeli Mezarlığı’nda yakınlarının kabirlerini ziyarete giden vatandaşların özellikle sonbahar ve kış aylarında çaburda yürümek zorunda kaldığına dikkat çeken Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, “Elimizde kalan malzemelerle Bahçeli Mezarlığı’nın yollarını yeniden düzenliyoruz. Ayrıca Bahçeli Camii’nin avlusunda da düzenleme çalışmaları gerçekleştirdik. Mezarlık içindeki yolların yapımının tamamlşanmasının ardından mezarlık etrafını duvarla öreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ