Yücel, köy halkından destek istedi

Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr. Özkan Yücel seçim çalışmalarına geçtiğimiz gün Yanıkağıl'da devam etti.

SİYASET 11.02.2014 14:43:00 0
Yücel, köy halkından destek istedi

İMAR PROBLEMLERİNİ ÖZELLİKLE İNCELEYECEĞİM

 

MHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Özkan Yücel, Büyükşehir yapılanması sonucu Çerkezköy’den ayrılarak çiçeği burnunda ilçe Kapaklı’ya bağlanan Yanıkağıl’da Meclis Üyesi Aday Adayı Yasemin Erseçkin, MHP Kapaklı İlçe Teşkilatı yönetimi ve İlçe Kadın Kolları yönetimi ile birlikte ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Vatandaşlara Karaağaç Belediye Başkanı olarak gerçekleştirdiği hizmetler hakkında bilgi veren Özkan Yücel, Kapaklı ve Yanıkağıl ile ilgili projelerinden de bahsetti. Yanıkağıl Köyü’nün imar problemlerini özellikle inceleyeceğini belirten Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, 18. madde uygulamasında vatandaşın lehine en uygun oranlardan planlamanın yapılacağını sözlerine ekledi.

 

VEZİRKÖPRÜLÜLERİ ZİYARET ETTİ

 

Yanıkağıl’da halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan MHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr. Özkan Yücel 30 Mart seçimleri kapsamında köy halkından destek istedi. Gündüz programlarının ardından Kapaklı'da bir nişan törenine katılan Özkan Yücel, törenin ardından Kapaklı Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ziyarette bulundu. Vezirköprülüler Derneği’nde çoşkulu bir kalabalıkla karşılanan Dr.Özkan Yücel burada dernek üyelerine hitap ederek projelerini anlattı ve Vezirköprülülerden de destek istedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ