Yücel, "Şaibesiz adaylara destek verin"

Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı kapsamında partiye katılan Yalçın Bulut ve Aytekin Odunci için katılım programı düzenlendi. Programda partiye yeni katılan isimlere

SİYASET 11.02.2014 14:21:00 0
Yücel,

TANITIM PROGRAMI DÜZENLENDİ

 

Büyükşehir yasası kapsamında ilçe statüsüne yükselen Kapaklı Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulunan Yalçın Bulut için önceki gün Karaağaç’ta tanıtım programı düzenlendi. Tanıtım programına MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol, MHP Kapaklı İlçe Teşkilatı üyeleri, MHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Nesrin Küp ve İlçe Kadın Kolları üyeleri, Karaağaç Belediyesi Meclis Üyeleri Ercan Çelik, Sait Torun ve Şahin Salgar, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları ve çok sayıda Karaağaçlı katıldı. Programın açılış konuşmasını MHP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Yalçın Bulut, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

 

BURADA BİR YAPTIYSAK KAPAKLI’DA ON YAPACAĞIZ

 

Karaağaç’ta imara açık olan yerlerin yüzde 90’ının yollarını ve alt yapılarını tamamladıklarını belirten Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel ise “Kısıtlı bütçe ve imkânlarla bu kadar hizmet yaptık. İnşallah Allah nasip ederse halkımız da destek verirse Kapaklı Belediye Başkanı olarak, kalan hizmetlerimizi tamamlayağız. Burada bir yaptıysak Kapaklı’da on yapacağız. Çünkü bütçemiz tam 10 kat artacak. Karaağaç’ta 5 Yıldan beri kimseye ayırım yapmadan herkese eşit hizmet felsefesiyle çalıştık. Ben sizlerin adayıyım. Kazanırsam kapımı çalmadan içeriye girebilirsiniz. Sizi en iyi ben anlarım. Karaağaç’tan aldığım destekle Kapaklı’ya talip oldum. İnşallah 30 Mart’ta Karaağaçlı bir Başkanı Kapaklı’ya Belediye Başkanı yapacaksınız. Buna inancımız tamdır” dedi.

 

BELEDİYECİLİK UZATILAN ELİ GERİ ÇEVİRMEYEN CÖMERTLİKTİR

 

Karaağaçlıların seçimlerini yaparken, her şeyi iyi değerlendirmesini isteyen Dr. Özkan Yücel, “En tahsilli, en dürüst, en güleryüzlü ve şaibesiz adaylara destek verin. Benim hakkımda en ufak bir şaibe yoktur. Eğer bir kişi bunu iddia ederse yarın istifa ederim. 30 Mart seçimlerinde tüm Karaağaç’ın oylarına talibim” dedi. Özkan Yücel, konuşmasına MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin “Belediyecilik dokunmaktır, düşünmektir, hissetmektir, odaklanmaktır. Belediyecilik gülümseyen yüzdür, uzatılan eli geri çevirmeyen cömertliktir, darda kalanlara acil yardımdır” sözleri ile son verdi.

 

BİZLERİ ŞEREFLENDİRDİNİZ

 

Karaağaçlılara programa katılımlarından dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri varol ise “Kıymetli Karaağaç’lılar. Bugün çok değerli bir kardeşiniz, içinizden biri partimize teveccüh gösterip bize katılma kararı aldı. Sizler bizleri bir dönem burda onore ettiniz. Bir dönem burada Karaağaç’ı birlikte yönettik. Hepinizden Allah razı olsun. Bizleri şereflendirdiniz. Bundan sora da yürüyeceğimiz yolda yabancılık çekmeyeceğiz” dedi. 

 

KARAAĞAÇ’TA 8-10 TANE MECLİS ÜYELİĞİ ADAY ADAYIMIZ VAR

 

Seçim sürecinin başladığını ifade eden Varol, “Belediye meclis üyeliği aday adaylığı süreci başladı. Karaağaç’ta 8-10 tane meclis üyeliği aday adayımız var. Bu bize göre şu demektir. Karaağaç partimizden memnundur. Belediye başkanımızdan memnundur. Karaağaç’ın Belediye Başkanı’na sahip çıkışı Kapaklı’dakilere de güven veriyor. Onlar da Karaağaç’tan gelen bu dalgayla adayımıza sahip çıkacak ve inşallah sizlerle beraber adayımızı Belediye Başkanı yapacak” ifadelerini kullandı.

 

KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ

 

Kapılarının herkese açık olduğunu söyleyen Hayri varol, “Partimizin hiçbir ayrımı ayrıştırıcılığı yoktur. Kuzey’de Sinop’un en uç noktasından, Güney’de Hatay’ın sınırdaki en uzak köyüne kadar, Batı’da İzmir’in en kıyı şeridinden, Doğu’da Van’ın, Hakkâri’nin, Kars’ın en uzak köyüne kadar hiç kimseyi ayırmadan, kimseyi ötekileştirmeden kabul eden, benimseyen bağrına basan bir hareketin mensuplarıyız. Bundan sonra da katılımları bekliyoruz. Birlikte omuz omuza daha güçlü olacağız. Çok güçlü bir Türkiye için harekete Kapaklı’dan başlayacağız” diye konuştu.

 

SİZLERİ EN İYİ BİZ ANLARIZ

 

Programın ardından MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen’in de katıldığı, Aytekin Oduci’nin katılım programına geçildi. AK Parti Karaağaç Belediye Meclis Üyeliği’nden geçtiğimiz günlerde istifa eden Aytekin Odunci, MHP’ye katılması dolayısıyla düzenlenen programda yaptığı konuşmada , “Bugün burada yeni kurulan ilçemiz Kapaklı’ya en iyi hizmeti götüreceğine inancımızın tam olduğu Dr.Özkan Yücel ile el ele omuz omuza mücadele etmek için MHP’ye katılmak amacıyla buradayım. Karaağaç olarak Kapaklı’ya büyük değer katacağız. Allah nasip eder halkımız da bize destek verirse 3 hilali Kapaklı’da dalgalandıracağız. Sizleri en iyi biz anlarız, en iyi hizmeti biz veririz. Kapaklı Belediyesi’nde söz hakkınızın olması için bizlere destek vermelisiniz. Dr.Özkan Yücel ile birlikte el ele Kapaklı’yı yeniden inşa edeceğiz. Yeni ilçemiz Kapaklı’yı birlikte yönetmek için desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

 

PARTİ ROZETLERİ TAKILDI

 

Programda sırasıyla söz alan Kapaklı İlçe Başkaı Hayri Varol, MHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr. Özkan Yücel ve MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen’in konuşmalarının ardından partiye katılarak Dr. Özkan Yücel’e destek veren, Aytekin Odunci, Yalçın Bulut, Gökhan Babacan ve Tekin Kaya’ya parti rozetleri takıldı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ