Üç firma da yaklaşık maliyetin üzerinde teklif verdi

Çerkezköy Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü Beton Yol Tamiri Yaptırılması Yapım İşi İhalesi dün saat 10.30'da Çerkezköy Belediyesi İhale Komisyon Başkanlığıâ€

GÜNDEM 10.02.2014 15:43:00 0
Üç firma da yaklaşık maliyetin üzerinde teklif verdi

YAKLAŞIK MALİYET 112 BİN 760 TL

 

Nazan Uysal’ın başkanlık ettiği İhale Komisyonu’nda, Ercan Kaya, Erhan Koç, Selçuk Azcan ve Elif Sönmez de Komisyon Üyesi olarak hazır bulundu. Yaklaşık Maliyeti 112 bin 760 TL olan Çerkezköy Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü Beton Yol Tamiri Yaptırılması Yapım İşi İhalesi’ne toplam üç firma katıldı.

 

EN DÜŞÜK TEKLİF 113 BİN TL

 

Cank İnşaat firmasının 119 bin 910 TL teklifte bulunduğı Çerkezköy Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü Beton Yol Tamiri Yaptırılması Yapım İşi İhalesi’nde, As-Cem İnşaat firması ise 117 bin TL teklifte bulundu. İhaledeki en düşük teklifi ise 113 bin TL ile Hacıoğlu Nalmur Emlak İnşaat firması verdi.

 

4 BİN METREKARE YOL ONARILACAK

 

İhaleye katılan üç firma da yaklaşım maliyetin üzerinde teklifte bulundu. İhalenin neticesi komisyon tarafından yapılacak incelemenin ardından belli olacak. İhale kapsamında, yüklenici firma Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından ilçenin muhtelif noktalarında gerçekleştirilen abone bağlantısı ve onarım çalışmaları kapsamında bozulan yolların tadilatını yapacak. Toplam 4 bin metrekare bozuk yolun onarılacağı işin sözleşmenin imzalanmasının ardından 130 gün içinde tamamlanması hedefleniyor.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ