Korkmaz, "Hizmetçi seçeceksiniz, efendi değil"

30 Mart yerel seçimleri kapsamında yürütülen çalışmalara hız kesmeden devam eden BBP Çerkezköy İlçe Yönetimi, dün de Atatürk Caddesi esnafını ziyaret ederek destek istedi. BBP'nin esnaf ziyaret

SİYASET 6.02.2014 18:57:00 0
Korkmaz,

HALKIMIZ BİZİ GÜLER YÜZLE KARŞILIYOR

 

AK Parti’den istifa ederek Büyük Birlik Partisi’ne geçen ve BBP’den Çerkezköy Belediye Başkan Adayı gösterilen Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, dün saat 12.00’da Atatürk Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında esnafın sıkıntılarını da dinleyen BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, daha yaşanılabilir bir Çerkezköy için esnaftan destek istedi. Çerkezköy halkının kendilerine olan yaklaşımından duyduğu memnuniyeti dile getiren Korkmaz, “Halkımız, her gittiğimiz yerde bizleri güler yüzle karşılıyor. İnşallah onların teveccühü ile Çerkezköy’ü birlik beraberlik içinde kardeşçe yöneteceğiz” dedi.

 

ÇERKEZKÖY HALKINA HİZMETE TALİP OLDUM

 

“Geleceğimiz için, çocuklarımız için çok güzel projelerimiz var” diyen BBP Çerkezköy Belediye başkan Adayı Faruk Korkmaz, “30 Mart yerel seçimlerinde sizler hizmetçi seçeceksiniz, efendi değil. O hizmetçi de karşınızda duruyor” ifadelerini kullandı. Ziyaretler esnasında yolda karşılaştığı iki askerle sohbet eden Faruk Korkmaz, askerlerin beresini takarak objektiflere poz verdi. Korkmaz, “Ben de yıllarca şanlı Türk Silahlı Kuvvetleri’nde görev yaptım. Şimdi de Çerkezköy halkına hizmete talip oldum” diye konuştu.

 

SATIŞ YAPAMAZ HALE GELDİK

 

Ziyaretler esnasında Atatürk Caddesi’nde yıllardır telefonculuk yaptığını belirten bir esnaf, “Hükümet, kredi kartlarına taksit olayını kaldırdığı günden beri, bizim gibi esnafları satış yapamaz hale getirdi” diye serzenişte bulundu. Yanlışın farkına varıp o yanlıştan dönmenin en büyük erdem olduğuna dikkat çeken Faruk Korkmaz, “Hep birlikte hakkımızı arayacağız. İnşallah bu tür sıkıntılar da hükümetimiz tarafından en kısa sürede çözüme kavuşturulur” dedi.  

 

DENENMEYEN BİR BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ KALMIŞTI

 

Ziyaretler çerçevesinde bir berberde traş olan vatandaşla kısa bir sohbet eden Korkmaz, seçimler için destek isteyince, vatandaş da, “Zaten denenmeyen bir Büyük Birlik Partisi kalmıştı. İnşallah siz kazanırsınız da bir de sizi görürüz” dedi. Esnaf ziyaretlerine devam eden Faruk Korkmaz, girdiği bir işyerinde de kendisi ile birlikte Ak Parti’den Çerkezköy Belediye Başkan Adaylığı’nı açıklayan sonrasında ise Ali Ertem’in yanında yer alan Mehmet Danyeli ile karşılaştı. Korkmaz, “Çok konuştuk, çok uğraştık ama olmadı. Biz yuvamıza, evimize döndük. Kimse de bize ‘neden gittin’ diye soramaz” dedi. Danyeli ise “Kısmet. İnşallah herkes için hayırlısı olur” diye konuştu. 

 

KIZILPINAR’DA HER YER BOZUK

 

Büyük Birlik Partisi’nin Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine, Faruk Korkmaz ile bir bayan vatandaşın kuyumcudaki sohbeti damga vurdu. Kuyumcu’ya girip esnaftan ve vatandaştan destek isteyen Faruk Korkmaz, BBP’den Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olduğunu belirterek, “10 yıldır Kızılpınar Belediye Başkanlığı yapıyorum. 24 yıl da TSK’da evlatlarınıza asker olarak hizmet ettim” dedi. Faruk Korkmaz’ın Kızılpınar Belediye Başkanı olduğunu söylemesi üzerine konuşan Nuray Yorulmaz adlı vatandaş, “Kızılpınar’da her yer bozuk. 4 yıldır Kızılpınar’da ikamet ediyorum. Su yok. Elektrik gidiyor. Duraklar berbat, yollar berbat. Eğer bir iyileşme olmazsa daha sonra yine görüşürüz” diye konuştu. Esnaf ziyaretinde Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Habip Bilgin, BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan ve BBP İlçe Yönetimi de hazır bulundu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ