Sedefçi'ye ziyaretler sürüyor

Edirne Cem Vakfı Başkanı Ali Arıkan ve yönetim kurulu üyeleri, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'yi makamında ziyaret etti.

SİYASET 6.02.2014 16:46:00 0
Sedefçi

YEMEKHANE KONUSUNDA İŞBİRLİĞİ SAĞLANDI

 

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Edirne Cem Vakfı Başkanı Ali Arıkan ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Cem Evi'ne yemekhane konusunda işbirliği sözü verdi. Edirne Cem Vakfı Başkanı Ali Arıkan, Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'ye vakıf çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Sedefçi, "Arıkan ve beraberindeki heyetin ziyaretinden dolayı büyük memnuniyet duydum. Edirne Belediyesi olarak, tüm dernek ve vakıflarımıza dün olduğu gibi bugün de desteklerimiz devam edecektir. Cem Vakfı Başkanımız Ali Arıkan, vakıf çalışmalarını bizlere iletip, ihtiyaçları hakkında bilgiler verdi.Edirne Belediyesi olarak, vakfımızın ihtiyaçlarını gidermek konusunda ne gibi desteklerde bulanabiliriz konusunda görüşme yaptık. Ben kendilerine, Cem Evi'mize, en kısa sürede yemekhane yapılması konusunda işbirliği yapacağımızın sözünü veriyorum" dedi.

 

DESTEĞİMİZ TAM

 

Cem Vakfı Başkanı Ali Arıkan, "Belediye Başkanımız Hamdi Sedefçi, her zaman Cem Evimizin ihtiyaçları konusunda bizlere destek olmuştur. Kendisinin bugün bizlere verdiği yemekhane yapımı konusundaki işbirliği sözü bizleri çok mutlu etmiştir. Kendisine tüm arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Kendisine güvenimiz ve desteğimiz tamdır" diye konuştu.

 

Haber / Emnşure KARDEŞ