Önsel, "Biz iddialıyız"

30 Mart yerel seçimlerine iki aydan az bir süre kala seçim çalışmalarına hız veren Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı, düzenlenen kahvaltı etkinliğinde bu kez basın mensupları i

SİYASET 5.02.2014 14:52:00 0
Önsel,

OLUMLU TEPKİLER ALIYORUZ

 

Kahvaltı programı dün saat 09.30’da Uğur Mumcu Caddesi’nde faaliyet gösteren Simit Sarayı’nda gerçekleştirildi. Kahvaltıda yaptığı konuşmada yerel seçim sürecinde ilişkileri güzel yürütmek ve basın mensupları ile istişare etmek amacıyla bu etkinliği düzenledikleri belirten MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel, “Biz iddialıyız. Ev ziyaretlerimizde ve diğer ziyaretlerde aldığımız olumlu tepkiler ve genel merkez tarafından yaptırılan kamuoyu araştırmalarında yakaladığımız çizgi bizi başarıya taşıyacak” diye konuştu. Meclis üyesi aday listesini yakında açıklayacaklarını kaydeden Koray Önsel, “14 Şubat’a kadar meclis üyesi listemizi hazırlayacağız. Listenin hazırlanmasının ardından projelerimizi de açıklayacağız. Kimseyle bir sıkıntımız yok. Bu süreçte bizim üstümüze gelmek isteyenler olacak. Korkunun ecele faydası yok. Sonları yaklaştı. MHP gümbür gümbür geliyor. Bugün nasıl alnımız ak ve boynumuz dikse yarın da öyle olacak” açıklamalarında bulundu.

 

ONLARIN ACİZİYETİNİ GÖSTERİYOR

 

Diğer adayların mazisinin ortada olduğunu belirterek konuşmasını sürdüren Önsel, “Bunlar seçim sonucunu belirleyici etkenler olacak” dedi. Esenyurt’ta yaşanan olayın kendilerini üzdüğünü kaydeden Önsel, “Biz gerçek demokrasiye inanıyoruz. Hedefimiz sandık. Sandıkta başarı sağlayacağımıza inanıyoruz. Oy kullanacakların kendi gelecekleri ve çocukları için oy kullanmalarını istiyoruz” dedi. Seçimlere MHP ve diğerleri olarak baktıklarını ifade eden Koray Önsel, “Kimseyi küçümsemiyoruz. Diğerleri gibi kibrimiz de yok. Bugüne kadar yerel yönetimde görev yapmış insanların kendilerine rakip göstermeleri onların aciziyetini gösteriyor. Milletin bekasını düşünen tek milli parti Milliyetçi Hareket Partisi’dir” dedi. Kahvaltıya MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Gürsel Tefon, MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel, İlçe Başkan Yardımcısı Zeynel Abidin Gelen, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazik Demircan, Kadın Kolları Başkan Yardımcıları Gülşah Taş ve Özlem Aydeniz ile yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ