Sedefçi, "Kadın demek dünya demektir"

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, mahalle ziyaretlerinin ardından ev hanımlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün Meydan Mahallesi'nde ev hanımlarıyla buluşan Sedefçi, bu kez Karaağaç Mahalle

GÜNDEM 5.02.2014 13:56:00 0
Sedefçi,

EV HANIMLARDAN İLGİ BÜYÜK

 

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, mahallelerde iş yeri ve kahvehane ziyaretlerinin ardından, ev ziyaretlerine başladı. Karaağaçlı evhanımlarından büyük ilgi ve sevgi gören Sedefçi, ev hanımlarının misafirperverliği karşısında çok mutlu olduğunu dile getirdi. Edirne Belediye Başkanı Sedefçi, "Ev hanımlarımızın misafirperverliği, evlerine konuk etmeleri beni çok mutlu etti. Geçtiğimiz dönemlerde de sık sık ev hanımlarıyla bir araya gelerek kadınlarımızın önerilerini alıyordum. Bu dönemde de kadınlarımızla yola çıkıyoruz. Bence kadın demek dünya demektir. Sadece evin değil, ülkenin şehrin yönetiminde de söz sahibi olmaları bu ülkenin kalkınmasında fayda sağlayacaktır” dedi.

 

EDİRNE’MİZİ DAHA GÜZEL GÜNLERE KAVUŞTURACAĞIZ

 

Edirne Belediyesi olarak 20 yıllık belediyecilik dönemimde kadınların kendilerini daha özgür ifade edebilmeleri için birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyleyen Sedefçi, İlhan Koman Kadın Evi ve Zübeyde Hanım Kadın Lokali açılışını kadınlar ile birlikte yaptığını dile getirdi. Edirne Belediye Başkanı Hamit Sedefçi, “Kadınlarımızın ev ekonomilerine katkı sağlayabilmeleri için emek kadın pazarımızı kurduk. Lokalimizde ücretsiz kurslar açtık. Yeni dönem için birçok projemiz var. Hep birlikte Edirne'mizi daha da güzel günlere kavuşturacağımıza inancım tamdır" diye konuştu.

 

HALKIN İÇİNDEN BİR BAŞKANIMIZ VAR

 

Başkan Sedefçi'yi evlerinde ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirten Karaağaçlı ev hanımları, "Başkanımızın evimize konuk olması bizleri çok mutlu etti. Halkın içinden, halkını tanıyan, vatandaşın halinden anlayan bir belediye başkanımız var. Bizlerde bu durumdan çok memnunuz. Karaağaç Mahallemizi turizm merkezi haline getirdi. Yollarımız, kaldırımlarımız yenilendi. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizim kendisine inancımız, güvenimiz ve desteğimiz tamdır" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Emine LALE