LÖSEV'den teşekkür ziyareti

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Sosyal Hizmetler Birimi'nden Ayşenur Sözeri ve Edirne LÖSEV Temsilcisi Arzu Sağlık, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu'nu ziyaret etti.

GÜNDEM 4.02.2014 16:16:00 0
LÖSEV

DESTEKLERİNİ HİÇ ESİRGEMEDİLER

 

LÖSEV Temsilcisi Ayşenur Sözeri, Edirne Belediye Başkanlığı’nı, desteklerinden dolayı teşekkür etmek için ziyaret ettiklerini söyledi. Sözeri, “Edirne Belediye Başkanlığı, başta Başkanımız Hamdi Sedefçi olmak üzere, Ertuğrul Tanrıkulu ve çalışma arkadaşları her daim LÖSEV olarak bizlerin yanında oldular. Bugüne kadar Edirne’de gerçekleştirdiğimiz etkinlik ve çalışmalarda bizlerden ve tabii ki ailelerimizden desteklerini hiç esirgemediler. Bu destekler bizim için çok değerlidir. Kendilerine tüm desteklerinden dolayı hem LÖSEV olarak, hem de ailelerimiz adına çok teşekkür ediyoruz" dedi.

 

“DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

 

Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu da, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Sosyal Hizmetler Birimi’nden Ayşenur Sözeri ve Edirne LÖSEV Temsilcisi Arzu Sağlık’ın ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Belediye Başkanımız Hamdi Sedefçi’nin direktifleri doğrultusunda, bizler her zaman sizlerin yanındayız ve her zaman bu bilinçle hareket etmeye çalışıyoruz. Başkanımız Hamdi Sedefçi sosyal projelere büyük önem vermektedir ve Edirne Belediyesi olarak sosyal sorumluluk bilincini en üst seviyede tutuyoruz. Bu anlamda, LÖSEV gibi önemli ve anlamı büyük bir vakfa desteklerimiz her daim devam edecektir” dedi. Ziyaret sonunda, LÖSEV adına Ayşenur Sözeri, Edirne Belediyesi LÖSEV Yaşam Sertifikası’nı Tanrıkulu’na takdim etti.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ