Ertem, "Çerkezköy bizim ortak paydamız"

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, seçim çalışmaları kapsamında dün saat 12.00'da Çelebi Erkek Öğrenci Yurdu Derneği'ni ziyaret etti.

SİYASET 3.02.2014 19:53:00 0
Ertem,

ADAYLIĞI HAYIRLI OLSUN

Belediye Başkanı Ali Ertem’e ziyarette Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan İnce, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Seçkin ile Belediye Başkan Aday Adaylarından Mehmet Danyeli ve Tuncay Yegin de eşlik etti. AK Parti heyeti, burada Çelebi Erkek Öğrenci Yurdu İdari Amiri Osman Ak tarafından karşılandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Osman Ak, “Belediye Başkanımızın aday adaylığının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Cenab-ı Hak kendisine çıktığı bu yolda başarılar nasib eylesin” dedi.  


ÇERKEZKÖY’ÜN ESKİ DERNEKLERİNDEN BİRİ

Osman Ak ve Çelebi Erkek Öğrenci Yurdu Derneği’ne sıcak karşılamaları nedeniyle teşekkür ederek konuşmasına başlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, “Derneğimiz, ilçemizin en eski sivil toplum kuruluşlarından birisidir. Kuruluş tarihi 1960’a dayanmaktadır. Böylesine önemli ve köklü bir STK’nın faaliyetlerinden tüm Çerkezköy halkı da haberdardır. Kendilerinin hayır işi yaptığını herkes biliyor” dedi.

FİKRİ ANLAMDA DESTEK İSTEYECEĞİZ

Osman Ak ile sürekli görüştüklerini kaydeden Ali Ertem, “Bugün seçim öncesi hem hayır dualarını almak hem de fikirlerine başvurmak için geldik. Çerkezköy bizim ortak paydamızdır. Bu nedenle kendilerinden fikri anlamda destek isteyeceğiz” diye konuştu. Konuşmaların ardından soohbet havasında geçen ziyaret, birlikte yenen öğle yemeğinin ardından sona erdi.

Haber / Gökhan YILMAZ