Ertem, "AK Belediyeciliği devam ettireceğiz"

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden AK Parti Çerkezköy İlçe yönetimi, dün saat 11.00'da da AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Ali Ertem ve partililerle birlikte Çerkezköy K

SİYASET 28.01.2014 14:45:00 0
Ertem,

DİLERİZ HUZURLU VE GÜVENLİ BİR ORTAMDA SEÇİMLER GERÇEKLEŞİR

 

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti İlçe Başkan Vekili Selda Yeşil ile İlçe Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyeti kapıda karşılayan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Siyasal partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu ifade eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “Vatandaş iradesinin en sağlıklı ve huzurlu şekilde sandığa yansıyacağını umuyoruz. Dileriz huzurlu ve güvenli bir ortamda seçimler gerçekleşir. Sizlere de görevinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

HİZMET HER ZAMAN AK PARTİ İLE OLUR

 

Ziyarette konuşan AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Ali Ertem ise seçimlerin Çerkezköy’e ve ülkeye hayırlar getirmesini temenni etti. AK Parti için güzel bir seçim olmasını dileyen Ertem, “Görev önceki gün üçüncü kez tarafıma tebliğ edildi. Teşkilatımızın omzunda büyük bir yük var. İnşallah bu görevi başarıyla yerine getireceğiz. Hizmetleri ve yapacağımız projeleri vatandaşımızın önüne sereceğiz. Onların teveccühlerini almaya gayret edeceğiz” dedi. Çerkezköylülerin iki dönem olduğu gibi bu dönemde de AK Parti’den yana oylarını kullanacağını kaydeden Ertem, Hizmet her zaman AK Parti ile olur. Baktığınız zaman bunu görürsünüz. Milletini düşünen vatandaşlarına hizmet etmeyi arzu eden, insanlarla iç içe, beraber onların gönüllerine hitap eden anlayış vardır. İnşallah bu süreçte bunları anlatacağız. Vatandaşlarımız sağduyuludur. İnşallah AK belediyeciliği ilçemizde devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

UTANÇ VERECEK HERHANGİ BİR SÖYLEME GİRMEMEK LAZIM

 

İlçede birçok siyasi parti olduğun söyleyen Ali ertem, “Seçim sürecinde herhangi bir ayrım, fitne, üzüntü veya utanç verecek herhangi bir söyleme girmemek lazım. AK Parti olarak bunlardan kaçınmaya çalışacağız. Partimize hakaret düzeyinde olmadığı takdirde cevap vermemeye gayret göstereceğiz. Kısaca polemiğe girmeyeceğiz. Bu süreçte birlik beraberlik ve kardeşlik olması gerekiyor. Siyasi partilerin buna öncülük etmesi gerekiyor. Öncülük ederlerse diğer vatandaşlar da örnek aldıkları siyasetçiler ile birlikte aynı şekilde davranırlar” diye konuştu.

 

 Haber / Ahmet KARDEŞ