Dönmez rota arayışında

CHP'de Çerkezköy Belediye Başkan Adaylığı için 15 Aralık'ta yapılan önseçimden 4.olarak çıkan, ardından da sandıktan birinci olarak çıkan Vahap Akay'ın yanında olduğunu, kaz

SİYASET 15.01.2014 11:46:00 0
Dönmez rota arayışında

YENİ ROTASI MERAK EDİLİYOR
Metin Dönmez’in siyasetteki yeni rotası ise şimdiden merak konusu oldu. Metin Dönmez’in yakın çevresine, Akay ile CHP’nin işinin çok zor olduğuna inandığını belirtip “Seçim sonrası ben yakışanı yaptım. Ama Vahap Akay tam bir vefasızlık örneği sergileyerek 30 gün geçmesine rağmen bir kez olsun aramadı” sözleri ile hem siyasetin vefasızlığına hem de Akay’a ateş püskürdüğü belirtildi. 
BUGÜN NETLİK KAZANACAK
Çerkezköy’de uzun yıllar sağlık teknisyeni olarak çalışan ve “sünnetçi Metin” olarak ünlenen Metin Dönmez, 2009 seçimlerinde CHP’den Çerkezköy belediye başkan adayı oldu. Ardından CHP ilçe Başkanlığı görevini üstlenen Dönmez, CHP’nin Aralık ayında yaptığı önseçimden dördüncü olarak çıktı. Dönmez’in bugün saat 16.00’da yapacağı açıklama ile siyaset arenasında yeni rotasının hangi parti olacağı da netlik kazanacak. 
KIRAT’IN SÜVARİSİ Mİ OLACAK?
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere geçtiğimiz yıl Aralık ayı başında Ankara’ya giden Metin Dönmez, Demokrat Parti’nin eski Genel Başkanlarından İsmet Sezgin’i evinde ziyaret etmiş, 2014 yerel seçimlerinde Çerkezköy Belediye Başkanlığı için merkez sağdan destek istemişti. Yaşanan son gelişmeler  “Dönmez, DSP’nin aksine kırat süvariliğine mi soyunacak” sorusunu akıllara getirdi. 


Haber / Şaban KARDEŞ