Hizmet içi eğitim düzenlendi

Keşan Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda önceki gün saat 15.00'da ilçede bulunan kurum temsilcilerine ve çalışanlarına Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı tarafından 3091 Sayılı Kanunâ€

GÜNDEM 14.01.2014 17:46:00 0
Hizmet içi eğitim düzenlendi

HER YIL OCAK AYINDA EĞİTİM DÜZENLENİYOR

Kaymakam Bekir Dınkırcı başkanlığındaki toplantıya, Yazı İşleri Müdürlüğü, Özel İdare Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Malmüdürlüğü, Tapu Sicil Müdürlüğü ve Kadastro Müdürlüğü daire amirleri ve personelleri katıldı. Dınkırcı toplantının başlangıcında yaptığı konuşmada,”3091 Sayılı Taşınmaz Mal Zilyedliğine Yapılan Tecavüz ve Müdahalelerin Önlenmesine ilişkin olarak ilgili Kanun ve Yönetmeliğin 62. Maddesine göre toplanmış bulunuyoruz. Her yıl Ocak ayında düzenlenen hizmet içi eğitim çalışmamız devam ediyor. Buradaki temel amacımız ebetteki Adli Yargı Kuruluşları kendi kararlarını verene kadarki süreçte emniyet ve asayişi tahsis edebilmektir” dedi.

YARDIMCI OLMALARINI İSTEDİ

Daha sonra Kaymakam Dınkırcı tarafından 3091 Sayılı Kanun ve Uygulama Yönetmeliği konusunda ayrıntılı bilgi verildi. Örnek yargı kararları açıklandı. Bilgi edinme Kanunu kapsamında gelen yazılara zamanında cevap verilmesini isteyen Dınkırcı, Kamu Kurum ve Kuruluş temsilcilerinden, Yüksek Seçim Kurulu Kararları doğrultusunda talep olması halinde İlçe Seçim Kurulu’na araç, gereç ve personel konusunda yardımcı olmalarını istedi. Hizmet içi eğitim toplantısı, katılımcılardan gelen soruların cevaplanması, görüş ve düşüncelerin paylaşılması ile sona erdi.

Haber / Gökhan TEKER