Keşan’da “Emlak Danışmanlığı Kursu” açılacak

Edirne’nin Keşan İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası ile Keşan Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilecek olan “Sertifikalı Emlak Danışmanlığı Kursu” için ön kayıtlar alınmaya ba

GÜNDEM 3.01.2014 16:04:00 0
Keşan’da “Emlak Danışmanlığı Kursu” açılacak
 MESLEKİ EÐİTİM KURSLARI AÇMAYA DEVAM EDECEÐİZ
 
Keşan TSO Akreditasyon Sorumlusu Seda Havale, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, başvuruların 10 Ocak Cuma günü mesai saati bitimine kadar devam edeceğini ifade etti. Seda Havale, “Odamız yeni yılda da mesleksizlik sorununun çözümüne katkıda bulunmak amacıyla mesleki eğitim kursları açmaya devam edecek. Bu kapsamda yılın ilk kursu Emlak Danışmanlığı Kursu ile başlayacak. Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz ile birlikte düzenlediğimiz kursumuzun başvuru kayıtları bu gün itibari ile başlamıştır. İşsizliğin en önemli alt yapısı olan mesleksizlik sorununun her zaman bilincinde olarak bölgemizde mesleksizlik sorununa çözüm olmak için meslek kurslarını açmaya halk eğitim müdürlüğümüzle beraber devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
 
 KESİN KAYIT YAPTIRMALILAR
 
 Kurs başlama tarihinin kayıt sürecinin ardından belirleneceğini de sözlerine ekleyen Havale, Emlak Danışmanlığı Kursu’nun 1 ay süreceğini söyledi. Kurslara katılmak isteyen kursiyerlerin girişlerinin bugünden itibaren otomasyonla yapıldığını söyleyen Seda Havale, “Bu nedenle kursa katılmak isteyenlerin nüfus cüzdanı örnekleri ile gelip kesin kayıtlarını yaptırmaları gerekiyor, yoksa kurs başladıktan sonra onları kayıt edemiyoruz" açıklamalarında bulundu.
 
Haber / Gökhan YILMAZ