BİM Kapaklı’da 7’nci şubesini açtı

BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. Kapaklı’daki 7’nci mağazasının açılışını dün saat 10.00’da vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirdi.

GÜNDEM 3.01.2014 15:12:00 0
BİM Kapaklı’da 7’nci şubesini açtı
 HAYIRLI OLSUN
 
Kapaklı’da Atatürk Mahallesi Çeken Caddesi Numara 9’da gerçekleştirilen açılış törenine Kapaklı Kaymakamı Aslı aynaoğlu Kuzulu ile Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın yanı sıra BİM Genel Müdürü Halil Özkan, BİM Pazarlama Müdürleri Sedat Ay, İbrahim Şükür ve Suat Kılıç ve yüzlerce vatandaş katıldı. Açılışta konuşan Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, “Kapaklı hızla gelişen ve büyüyen bir ilçedir. Çiçeği burnunda ilçemizde benzer yatırımların devamı gelecektir” dedi ve açılışı yapılan BİM mağazasının tüm ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.  
 
BÜYÜK MARKALAR KAPAKLI’YA GELİYOR
 
Kapaklı’nın hızla geliştiğini ifade eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise “İlçemiz sanayi kuruluşlarına yakınlığı nedeniyle hızla göç alıyor. İnsanlar Kapaklı’ya sevdiği için değil, iş bulabilmek için geliyor. Türkiye’nin başka bir noktasında böyle bir nüfus artışı yok” dedi. Büyük markaların yatırım amaçlı Kapaklı’ya gelmeye başladığını belirten Mandalı, “Çünkü ilçemizde talep var. Bu gibi yatırımların devamı da gelecektir” dedi. Başkan Mandalı da açılışı yapılan mağazanın hayırlara vesile olmasını temenni etti.  
 
AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLERE HÜCUM ETTİLER
 
Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu ile Belediye Başkanı İrfan Mandalı, açılışın ardından mağazayı gezdi. Mağazada açılışa özel indirimler olması nedeniyle vatandaşlar ürünlere adeta hücum etti. İzdihamın yaşandığı mağazada porselen yemek takımı, ısıtıcı, elektrik süpürgesi, kaban, blendır başta olmak üzere 25 ürün açılışa özel fiyatlara tüketici ile buluştu. 4 personelle hizmet verecek olan mağazada açılış nedeniyle 25 personel görev aldı. 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ