“30 yıldır ziyarete gelen 2’nci kaymakamsınız”

Bir yandan ilçede eğitim öğretim veren okullarda habersiz denetimlerde bulunan, bir yandan da ilçeyi daha iyi tanıyabilmek için çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, önceki gü

GÜNDEM 31.12.2013 15:39:00 0
“30 yıldır ziyarete gelen 2’nci kaymakamsınız”
 MUHTARLAR HALKIN SEÇTİÐİ TEMSİLCİLERDİR
 
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın yaptığı ziyarette Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Ali Pektaş, diğer mahalle muhtarları ile azalar hazır bulundu. Muhtarların, halkın seçtiği temsilciler olduğunu ifade eden Kaymakam Kubilay, “Vatandaşlarımızın başı sıkıştığında ilk başvurduğu kişiler muhtarlarımızdır. Bu yüzden sizleri seviyor ve sizlere saygı duyuyoruz. Hizmetlerinizden dolayı hepinize teşekkür eder, 2014 yılının hepimiz için başarılı geçmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.
 
MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
 
30 yıldır muhtarlık yaptığını belirterek konuşmasına başlayan Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Ali Pektaş, “30 yıllık görevim süresince ziyarete gelen ikinci Kaymakamsınız” dedi ve ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Uzun bir süredir mahalle muhtarları olarak hizmet verdiklerini kaydeden G.M.K.P. Mahallesi Muhtarı Şükrü Dumanlar, “Bizleri sıcak karşıladığınız ve değer verdiğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi. Mahalle Muhtarlarının sorunlarını dinleyen Kaymakam Kubilay, Fevzipaşa Mahallesi Muhtarlığı’ndan ayrılarak taksi durağına geçti. Taksi durağındaki şoförlerle de bir süre sohbet eden Kaymakam Kubilay, daha sonra ziyaretini sonlandırdı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ