Yücel, TSD Kapaklı Şubesi’ni ziyaret etti

Karaağaç Belediye Başkanı ve Kapaklı MHP Belediye Başkan Adayı Dr.Özkan Yücel 2014 yerel seçimleri kapsamında dün Yahşi İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Yahşi ve Türkiye Sakatlar Derneğ

GÜNDEM 27.12.2013 20:45:00 0
 Yücel, TSD Kapaklı Şubesi’ni ziyaret etti
KAPAKLI’DAKİ ENGELLİ PROFİLİNİ ANLATTI
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Ali Karaca derneğin projeleri hakkında bilgilendirmede bulundu. MHP Kapaklı Belediye Başkan Aday’ı Dr.Özkan Yücel'e Kapaklı’daki engelli profili ve yapılması gerekenlerle alakalı da bilgi veren Karaca, “İmkanlarımız çerçevesinde engelli arkadaşlarımıza, talepleri doğrultusunda engelli kimlik kartı ya da diğer konularda yardımcı olmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
 
BİRÇOK PROJEYİ BİRLİKTE HAYATA GEÇİRDİK
 
MHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr.Özkan Yücel de Karaağaç'ta engellilerle ilgili birçok projeyi Ali Karaca ile birlikte hayata geçirdiklerini belirterek, “Belediyemize başvuran tüm engelli kardeşlerimize akülü tekerlekli sandalyeler, işitme cihazları ve bunun gibi tıbbi malzeme yardımlarımız oldu. Herkesin bir engelli adayı olduğu bilinciyle olaya yaklaşmaktayız” diye konuştu. Kapaklı Sakatlar Derneği ile birlikte Kapaklı ve Karaağaç'taki engellilere moral vermek amacıyla kendilerini ve ailelerini Safranbolu'ya 2 günlük bir geziye gönderdiklerini kaydeden Yücel, bu etkinlikleri sonucunda çok olumlu tepkiler aldıklarını ifade etti. Yücel, Kapaklı Belediye Başkanı seçilmesi halinde tüm STK’larla olduğu gibi Kapaklı Sakatlar Derneği ile de ortak projeler yapacaklarını belirterek, “Engellileri hiçbir zaman kendimizden ayrı görmeyen bir yaklaşımla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Haber / Gökhan YILMAZ