Baysan, “Adımız Çorlu, soyadımız Türkiye”

Çorlu Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı'nı mevcut Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan olarak belirlerken, CHP Çorlu İlçe Teşkilatı, düzenlediği toplantı ile Baysan’ın adaylığın?

GÜNDEM 27.12.2013 16:09:00 0
 Baysan, “Adımız Çorlu, soyadımız Türkiye”
TOPLANTI DÜZENLENDİ
 
CHP'nin Çorlu adayını açıklaması üzerine CHP Çorlu İlçe yönetimi Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu İlçe Lokali'nde toplantı düzenledi. Büyük katılımla gerçekleşen toplantıya CHP Çorlu İlçe Yöneticileri, Gençlik ve Kadın Kolları Üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı. Toplantının başlangıcında söz alan CHP Çorlu İlçe Başkanı Adnan Kum, "Bugün burada 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde partimizin Çorlu adayının Ünal Baysan olduğunun ilanı için toplanmış bulunuyoruz. Çorlumuza, halkımıza ve partimize hayırlı, uğurlu olsun" diye konuştu.
 
KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ
 
Toplantının devamında katılımcılara hitap eden CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ünal Baysan, 2009 yerel seçimlerinden büyük bir zaferle ayrıldığını belirterek, “Bizim tabanımız sadece CHP’liler değildir. Bizim tabanımız Çorlu'da yaşayan, aklıselim, emeğiyle geçinen, çocuklarına iyi bir gelecek sağlamak adına didinen, 'Adımız Çorlu, Soyadımız Türkiye' ortak paydası altında toplanan tüm hemşehrilerimizdir. Bugün geldiğimiz noktada ülkemizdeki siyasi ve ekonomik tabloyu hep beraber gözlemlemekteyiz. Bu süreçte bize düşen görev, kimseyi ötekileştirmeksizin yoğun bir çalışma temposuyla toplumun tümünün oyunu almak ve ülkemizin bu süreçten çıkmasını sağlamaktır. Bu çalışma ülkenin geleceğine yönelik bir çalışmadır" dedi.
 
START VERDİK
 
Gerçekleştirilen toplantıyla seçim startının verildiğini dile getiren Ünal Baysan, seçimlerde tüm partililere büyük sorumluluk ve iş düştüğünü ifade etti. CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ünal Baysan gerek belediye çalışmalarında gerekse de adaylık sürecinde arkasında büyük bir toplumsal destek gördüğünü ifade ederken tüm Çorlu halkına, CHP Çorlu İlçe Yöneticilerine ve
üyelerine, CHP Genel Merkezi'ne teşekkürlerini iletti.
 
RAKİPLERİNE BAŞARILAR DİLEDİ
 
Yerel seçimlerden CHP'nin Çorlu'da büyük bir zaferle ayrılacağını ve Çorlu'nun Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin kazanılmasında bir lokomotif görevi göreceğini söyleyen Baysan, konuşmasının sonunda, yapılacak yerel seçimlerin tüm Çorlu için hayırlı olması temennisinde bulundu. Ünal Baysan, yerel seçimlerde rakibi olan AK Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Özlem Yemişçi ve MHP Çorlu Belediye Başkan Adayı İsmail Güleroğlu'na da başarılar diledi. CHP Çorlu İlçe Lokali'nde gerçekleştirilen toplantı katılımcıların CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ünal Baysan ile hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ