ETSO girişimcilere ışık tutuyor

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası, kısa süre önce, iş dünyasının yanında ve her daim destekçisi olma yönünde üstlendiği misyonla, Edirne ekonomisinin gelişmesi adına atmış olduğu adımlara bir yenisi

GÜNDEM 26.12.2013 18:29:00 0
 ETSO girişimcilere ışık tutuyor
PROJELERİN TAKİBİNE DEVAM EDİLECEK
 
Edirne'deki yatırımların önünü açmak, girişimci fikirleri hayata geçirmek için, yeni fikir ve projelere sahip tüm girişimcileri görüşmeye davet eden ETSO, girişimci tüm projelere yön gösterecek, ışık tutacak, danışmanlık ediyor. Bu kapsamda ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cavit Duvan, Meclis Başkanı Mehmet Eren, Kosgeb Edirne Hizmet Merkez Müdürü Bedri Döngel, Kosgeb Uzmanı Gülden Uslu ve ETSO personeli Güliz Elif Yardımcı, iş fikri olanların fikirlerini bizzat dinledi. İş fikirleri dinlenen girişimcilere desteklerden nasıl faydalanabilecekleri konusunda bilgiler sunan ekip, kendileri ile teması koparmayarak, projelerinin takibine devam edileceğini bilgisini verdi.
 
GİRİŞİMCİLERE DESTEK SAÐLANACAK
 
Yeni bir iş fikrine sahip tüm girişimcilerin, ETSO AB ve Dış İlişkiler Birimi'nden Güliz Elif Yardımcı ile iletişime geçerek, hangi sektörde atılım yapmak istediklerini belirtmesi halinde, görüşmelere çağrılacağı açıklandı. Girişimcilerin iş fikirlerinin kendilerinden dinleneceği, projelerin uygulanabilirliği ve olası potansiyel başarısı değerlendirildikten sonra, girişimleri destekleme yönünde gerekli tüm danışmanlık ve yönlendirme, yatırım sermayesi araştırma hizmetleri sağlanacağı ifade edildi.
 
Haber / Emine LALE